NTP%20logo polhove65 - Rezultati 4. Teka po polhovih stopinjah

ŠRD Snežnik Kozarišče nam je včeraj znova pripravilo tekaški praznik s Tekom po polhovih stopinjah. Odlično vzdušje na zgledno pripravljeni prireditvi je kreiralo 121 tekačev in tekačic, ki so se pomerili na štirih različnih progah od katerih so tri štele za NTP. Člani in članice so tekli na 14,6 km, otroci pa na 600 m oz. 1500 m. Izven pokalnega tekmovanja je bila na voljo še proga dolžine 7,7 km.

Na najdaljši trasi v NTP je med moškimi prvič v tem pokalu slavil Tadej Drobnič (SV) iz Rakeka, med ženskami pa tretjič Anita Kos (TKD Sovica) iz Lipsenja. Tudi sicer so se člani TKD Sovice odrezali odlično, na stopničkah v svoji kategoriji je stal še Jure Gonik.

polhove novica - Rezultati 4. Teka po polhovih stopinjahMed osnovnšolci so se znova najbolj izkazali športniki iz Starega trga in Nove vasi zahvaljujoč tudi posameznim učiteljem na teh šolah, ki so lahko zgled tistim iz Cerknice, Rakeka, Grahovega in drugim. Med starejšimi deklicami je petič zaporedoma na prvem mestu stala Nastja Ravšelj, petič pred prav tako odlično Kranjc Tino. Pri njunih vrstnikih je zmagal Tadej Hiti pred Nacem Ravšljem in Davidom Janežem, tak vrstni red pa držijo tudi v skupni razvrstitvi za NTP.

Med najmlajšimi udeleženci pokalnih tekov blesti Tina Žlogar, ki je zmagala četrtič zapored za vrat pa ji vedno dihata Sara in Maja Mlakar. Pri najmlajših fantih je zmagal Andraž Gerbec pred Jušem Šajnom in Jurjem Špehom.

Najmlajša je bila tokrat Nives Baraga (5), najstarejši seveda g. Levec (74), najstarejša ženska na prireditvi pa znova Rožica Lampe, ki jih ima kar enainšestdeset več kot Nives.

Vse uvrstitve si oglejte v TABELI REZULTATOV.

Pogled na skupno točkovanje v pokalu kaže, da so največ točk zbrali tisti, ki so uspeli sodelovati na vsaki tekmi in ki redno skrbijo za svojo kondicijo. Ti so pravi zmagovalci.

Pred nami je le še zadnji tek, ki šteje za NTP, to je 3. Tek po Rakovem Škocjanu na katerega ste vabljeni v nedeljo 14.10.2007.

p.s.
V kolikor najdete nepravilnost v tabeli rezultatov nam to čimprej sporočite. Prav tako vas vabim, da morebitna mnenja, predloge, pohvale in graje v zvezi z NTP vpišete pod komentarje in nam pomagate izboljšati NTP – vaš pokal. Hvala.