pasica NTP 2008 - Rezultati 5. Teka po Rakovem Škocjanu in skupni za NTP 2008

Objavljamo še rezultate 5. Teka po Rakovem Škocjanu in v isti tabeli tudi skupne rezultate NTP 2008. Najprej opravičilo, ker ste morali v nedeljo po tekmi na rezultate počakati kakšno minuto več, kot sicer. Lani smo bili malo hitrejši, ker smo po tekmi objavili le povzetek skupnega točkovanja in ne celotnega, kot smo to storili tokrat.

Veseli nas, da se je tega teka udeležilo veliko obrazov, ki jih prej v NTP nismo srečevali. Pogledat so nas prišli iz Pivke pa iz Vrhnike, tudi z Dolenjske in še nekaj drugih krajev. Upamo, da se vidimo tudi drugo leto. Tek po Rakovem Škocjanu je bil letos že peti zapored v NTP na katerem nas je teklo več kot lansko leto.

Sicer je po Rakovem Škocjanu najhitreje tekel Tadej Drobnič s časom 36 minut in 22 sekund, takoj za njim pa sta bila v cilju še Marko Abram in Rolando Turšič. Pri dekletih je zmagala Anita Kos pred Tino Žlogar in Valentino Rebec. Naj omenim, da je Tina odtekla kar dva teka in sicer je zmagala še v kategoriji P2. Med medaljistke se je uvrstila tudi ga. Jelena Šteblaj, ki je v kategoriji H osvojila bron a ga ni prevzela. Sporočamo ji, da jo medalja čaka na recepciji hotela Rakov Škocjan, saj na prijavnici ni njenega naslova.

Na treh preizkušnjah za osnovnošolce so bili na vodilnih mestih znani obrazi med katere se je na drugo mesto v kategoriji P1 kot novinka uvrstila Ana Dular iz OŠ Dolenjske toplice. Bravo Ana.

S tem tekom se je zaključil letošni NTP. Zaznamovala ga je rekordna udeležba, saj smo zabeležili več kot tisoč nastopov. Pridružili so se nam novi tekači in predvsem mnogo novih tekačic (končno in pohvalno!) največ pa so k množičnosti prispevali osnovnošolci. Letos so opravili kar 35% več nastopov kot v lanskem pokalu. Ja, mladi tekači in tekačice so vedno bolj popularni… Hvala vsem prizadevnim staršem, učiteljem in vzgojiteljem. Spet je izstopal g. Ignac Farkaš, ki tako dobro skrbi za Bloške otroke. Za zaključek NTP 2008 smo dolžni podeliti še nagrado tisti osnovni šoli, katere učenci so pritekli največ točk. Tudi to razvrstitev bomo objavili kmalu in izbrali primeren trenutek za podelitev nagrade.

V skupni razvrstitvi NTP so zmagovalci … prav vsi, ki ste prišli! Več teh “zmagovitih” podrobnosti si oglejte v tabeli REZULTATOV, kjer najdete razvrstitve vsakega posameznega teka kot tudi skupnega točkovanja.

Prosimo vas, da preverite svojo uvrstitev in nam sporočite morebitne napake. Te se najpogosteje pojavljajo zaradi napačnega zapisa priimka ali imena in podobno. Vse napake so (bile) nenamerne in se za njih opravičujemo.

Na koncu se vam v imenu vseh petih organizatorjev in podpornikov NTP 2008 zahvaljujem za udeležbo in sodelovanje in vam želim dober tek. Za vas smo delali: ŠD Loška dolina, TKD Sovica, TD Notranjska, ŠRD Snežnik Kozarišče, Hotel Rakov Škocjan ter občini Cerknica in Loška dolina in Športna zveza Cerknica. Pa še marsikdo.

p.s.
Kdor še ni izpolnil ankete naj to stori čimprej, najbolje da kar zdaj -> s klikom na ANKETO.
Da ne boste rekli da vas nismo vprašali… wink - Rezultati 5. Teka po Rakovem Škocjanu in skupni za NTP 2008