a797abf8db - Pretekli smo še Rakov Škocjan
 Zeleni PDKjevci so dobri tekači, predvsem pa dobra klapa

Danes dopoldan se je v hladu škocjanske doline zbralo 168 tekačev in tekačic, da odtečemo zadnji tek Notranjskega tekaškega pokala. Hotel Rakov Škocjan je gostil 5. Tek po Rakovem Škocjanu in ob 10:00 je bilo vse pripravljeno za tekmo. Najprej so s preizkušnjami na šesto, tisoč in tišoč sešto opravili šolarji, za njimi pa smo dva kroga okoli parka odtekli člani. Kdo je bil prvi in kako hitri so bili ostali bomo analizirali jutri, ko bomo objavili rezultate in nekaj statistike.

Najprej nas zanima, če vam je bilo na teku “lušnu” in kako ste doživeli celotni letošnji pokal. Nekaj sprememb, ki ste jih predlagali lani smo upoštevali (več kategorij, teki mladine pred teki članov, …), gotovo pa z vsem niste bili zadovoljni. Ali pač – to nam povejte v kratki anonimni ANKETI <- daj, klikni

Danes je bilo spet vse “po starem” kar pomeni, da je bila udeležba OK, vzdušje pa tudi. Hvala vsem, ki ste bili tam, da ste pripomogli k temu. Znova je na podelitvi pomagal podžupan Marko Rupar, kar pomeni, da Občina podpira vašo rekreacijo in skrb za zdravje. Ni vrag, da drugo leto ne pošljejo svoje ekipe tečt. Jim bomo dali malo popusta pri štartnini, če jih pride več kot 10 wink - Pretekli smo še Rakov Škocjan

Vabim vse, ki ste danes v Škocjanu fotografirali in bi želeli slike deliti z drugimi udeleženci, da nam pošljete slike ali povezavo do vaših spletnih albumov. Z veseljem se bomo malo pogledali na njih.

Dobili smo slike prihoda v cilj najboljših od g. Matjaža Omerzela, ki so objavljene v Picasi.

(pa še to: v kolikor imate težave s pregledovanjem te spletne strani in je izgled strani bodisi zamaknjen oz. “sesut” vam priporočam, da jo pregledujete z brskalnikoma Firefox ali Google Chrome)