Vlečemo črto pod tekaško sezono na Notranjskem. Objavljamo nekaj zanimivih podatkov o NTP 2008, objavljamo zmagovalce med osnovnimi šolami in rezultate ankete o zadovoljstvu udeležencev v letošnjem pokalu.

Letos smo pokal začeli z dvema mrzlima in deževnima tekmama. Udeležba na račun vremena ni trpela, vzdušje pač. Na tretji tekmi smo se kuhali v vročini in zbralo se nas je največ odkar tečemo v pokalu, kar 255. V jesenskem delu je tudi letos udeležba upadla, čeprav sta po rezultatih ankete prav teka po polhovih stopinjah in po Rakovem Škocjanu med najbolj priljubljenimi v pokalu. V pokalu čez celo leto nas je teklo več kot 500, kar je več kot lani. Najbolj so se izkazale tekačice, saj jih je bilo eno tretjino več, kot v letu 2007, prav tako je prišlo več otrok, predvsem pa so ti prihajali bolj pogosto.

Vse te statistične podatke si oglejte prikazane v GRAFIH.

Največ osnovnošolcev je še vedno iz Loške doline. Bravo OŠ Stari trg!

pub?key=pTNFvnS8gpiXbPR GQ5jKNQ&oid=4&output=image - NTP 2008 - statistika in povzetek

Tudi letos je največ osnovnošolcev priteklo iz OŠ Stari trg, ki so tudi najbolj uspešni zbiralci točk. Tudi letos si zato zaslužijo priznanje, ki jim ga bomo izročili na dobodelnem teku konec decembra v Ložu. Zelo pohvalno so se odrezali Grahovci, saj so predvsem zaradi junijske spodbude v šoli zasedli drugo mesto po udeležbi in četrto po točkah. Drugi po točkah so bili Bločani in tretji Rakovčani. Vse omenjene OŠ so povečale udeležbo v pokalu glede na leto 2007 za kar jim čestitamo! Katastrofalno se je znova odrezala osnovna šola Cerknica od koder je prišlo le 7 otrok (verjetno zahvaljujoč staršem), kar je več kot pol manj kot lani. Upam, da jim znanje o pomembnosti gibanja ne peša tako kot udeležba wink - NTP 2008 - statistika in povzetek 

 

DSC 5697 - NTP 2008 - statistika in povzetekLetošnjega NTP-ja pa se je odeležilo več otrok izosnovnih šol izven naših občin. Obiskali so nas iz Ljubljane, Borovnice, Logatca, Dolenjskih toplic, Vipave in še kje. Vsi dobrodošli tudi drugo leto in ne pozabite na svoje prijatelje, veseli bodo vašega povabila. 

Rezultati ankete: Oceni NTP 2008

Hvala vsem, ki ste sodelovali v anketi v kateri smo vas spraševali kako ste zadovoljni z letošnjim pokalom. Hvala tudi za vse predloge, ki nam bodo pomagali sestaviti še boljši in še privlačnejši program v letu 2009. Zdaj pa si oglejte REZULTATE ANKETE (n=34).

 

PARTNERJI NTP 2008:  
fso%20120x60 - NTP 2008 - statistika in povzetek Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Obcina%20Cerknica 60 - NTP 2008 - statistika in povzetek Občina Cerknica
oron 150 - NTP 2008 - statistika in povzetek Lokalna kabelska postaja TV Oron
VD logotip 46 - NTP 2008 - statistika in povzetek Vrhunski dosežek, raziskovalno glasilo o vzdržljivosti, moči in kondici