3maistrov tek20111 - Rezultati in poročilo s 3. Maistrovega teka na Uncu

Najhitrejše med najlepšimi. 3. Maistrov tek, Unec 2011

Danes, na sončno in že kar malo vročo prvo aprilsko soboto, je na Uncu potekal 3. Maistrov tek, ki se ga je udeležilo 115 tekačev in tekačic starih od 7 do 70 let.

Da je udeležba bila danes nekoliko manjša, kot prejšnje leto, gre verjetno pripisati množici prireditev, ki so danes potekale po Sloveniji in so tako razporedile tekače na različne tekme okoli nas. Nekateri so se celo odpravili še na popoldanski tek v Vipavo.

Tek je potekal v organizaciji PGD Unec, ki jim gre vsa pohvala, da so lepo in zgledno organizirali izvedbo tekme. Organizirali so tudi pohod, ki je že kot po tradiciji veliko bolj množičen kot Maistrov tek. Vseeno pa smo videli nekatere nove obraze, ki jih poprej na tekmah Notranjskega pokala ni bilo videti. Lepo je bilo videti veselje in zadovoljstvo vseh tekačev po prihodu v cilj. Najbolj prešerne volje pa so bili prav tisti, ki jih poprej na naših tekih nismo srečevali. Upamo, da jim bo dala današnja tekma še več motiva in zagona pri njihovih treningih ter da se vidimo že na naslednji prireditvi, ki bo čez 14 dni – Tek na Križno goro.

Seveda pa ne moremo mimo tistih, ki so danes krojili vrstni red, zato objavljamo

REZULTATE:

REZULTATI po kategorijah, (osnovnošolci in člani)

REZULTATI v absolutni razvrstitvi (člani)

Kar nekaj je bilo nekaj tekačev, ki so nastopili v pokalu prvič. Pri moških je zmaga odšla v roke odličnega gorskega tekača Marjana Zupančiča, sledil mu je dolenjski kolega Toni Habjan, na 3. mesto pa je pridrvel Denis Guzelj. Pri ženskah je prvo mesto odnesla Kristina Bele, za njo je pritekla Kopač Polona in tretja je bila Sterle Mateja iz Loške doline.

Otroci so se tokrat s svojo udeležbo znova izkazali. Lepo število otrok nam je lahko v zadovoljstvo, saj tako otroci preizkušajo svoje sposobnosti, tekmujejo s svojimi sovrstniki, obenem pa se na ta način tudi družijo in spoznavajo nove prijatelje.

FOTO: Objavljamo nekaj slik, ki si jih oglejte v GALERIJI. Dobili smo še eno obsežno fotogalerijo. Oglejte si jo.
Če imate tudi vi nekaj slik nam pošljite povezavo do albuma in objavili ga bomo.

Poleg teka je bil izveden tudi 6. Maistrov pohod, ki poteka v spomin Generalu Maistru in se ga vsakokrat udeležuje nekaj sto ljudi.

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2011:
Športna zveza Cerknica je nosilec Notranjskega tekaškega pokala 2011
fso%20120x60 - Rezultati in poročilo s 3. Maistrovega teka na Uncu
Izvedbo pokala je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
elgonova big logo 270 - Rezultati in poročilo s 3. Maistrovega teka na Uncu

 

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova

 

 

 

nkr3 - Rezultati in poročilo s 3. Maistrovega teka na Uncu

Medijski sponzor pokala so NKR novice

 

 

 

In ne pozabite: Lepu je tečt 🙂