dobrodelnitek loz - Dobrodelni tek in hoja v Ložu 2008Osnovna šola heroja Janeza Hribarja Stari trg pri Ložu in Športna zveza Loška dolina vas vabita na dobrodelni tek in hojo, ki bo v nedeljo, 28.12.2008.

Start hoje bo ob 10.30, start teka pa ob 11:00. Trasa je enaka lanski in bo označena, usmerjali nas bodo prostovoljci, navijali pa dobrovoljci.  Zbirno mesto je pri šotoru na parkirišču Kovinoplastike Lož, kjer bo tudi cilj. Udeležili se boste lahko teka in hoje na 5 km ali 10 km. Prijave začnejo pobirati uro pred prireditvijo.

Štartnina je 7 evrov na udeleženca (za osnovnošolske otroke startnine ni) in se v celoti nameni Blažu Turku, otroku s cerebralno paralizo  za nakup vozička, oziroma specialnih pripomočkov za šolo.

Vsak udeleženec dobi topel obrok in čaj ter spominsko darilo. Vs, ki bodo prisostvovali zaključni prireditvi v jedilnici Kovinoplastike Lož bodo udeleženi v žrebanju bogatih nagrad (pazi, vikend v Olimlju ipd.). Na zaključku bo nastopila skupina Fletno.

Tek in hoja bosta potekala na lastno odgovornost na javnih cestah, udeleženci se bodo morali ravnati v skladu z veljavnimi cestno prometnimi predpisi. Tek ni tekmovalnega značaja, pač pa prijetno druženje športnih navdušencev.

TKD Sovica bo tam, pridi še ti, saj zgledi vlečejo. Na prireditvi bomo podelili pokal učencem najbolj uspešne osnovne šole na letošnjem Notranjskem tekaškem pokalu, to je učencem OŠ Stari trg.