Vse občane vabimo na otvoritev Športnega parka Grahovo, ki bo 13.9.2008 od 9. ure na igrišču za novo OŠ v Grahovem.

TKD Sovica bo pripravila program športnih aktivnosti med 14:00 in 18. uro in vabimo vas, da se nam pridružite, kot sodelujoči in tudi kot navijači. Program je naslednji:

Ob 14h začnemo s košarkaško tekmo med veterani Cerknica in KK Prule,
ob 14:50 bo odigrana prva nogometna tekma med mladinci v kategoriji U17,
ob 15:40 je na sporedu druga nogometna tekma v kategoriji U21 in
ob 16:30 se predstavijo še veterani TKD Sovice in gostje iz Sodražice.

Od 14. ure bodo potekale kvalifikacije v teku na 60m, v skoku v daljino in v kolikor bo interes tudi v štafeti 4x 150m. Vabljeni v čim večjem številu. Finale v atletiki bo po 17. uri, ko se bodo pomerili 3 najboljši nastopajoči v vsaki disciplini.

Odbojka na mivki se igra vzporedno, način igranja bo odvisen od števila prijavljenih ekip oz. tekmovalcev. Tekmovanje v vlečenju vrvi bo potekalo po koncu atletskih finalov, predvidoma ob 17:30. Vabljena moštva (in ženstva) predvsem iz okoliških vasi, da se vidi koga je največ v hlačah.

Ekipe za košarko in nogomet so že izbrane, a če bi želeli sodelovati se oglasite na info(at)drustvo-sovica.si. Vabimo še ekipe za odbojko na mivki in za vlečenje vrv, da se nam prijavijo in pomerijo med seboj v revijalnih tekmah.

Ob 18:00 Športni park Grahovo otvori župan Občine Cerknica, Miroslav Levar. Tam bodo skakale še Mace in otroci OŠ Grahovo. Ob 19. uri bo na sporedu košarkaška tekma med KK Gradišče Cerknica in KK Splošna Plovba Portorož.

Ves čas prireditve bo poskrbljeno za dobro vzdušje z glasbo, gasilci PGD Grahovo pa bodo poskrbeli tudi za golaž. Menda niti veselica ne bo izostala wink - Otvoritev Športnega parka Grahovo 13.9.'08

Se vidimo na Športnem parku v Grahovem, v soboto 13. septembra!