V nedeljo 7.9.2008 je ŠRD Snežnik Kozarišče izvedlo Vzpon na Cinkovec. Objavljamo rezultate s četrtega teka letošnjega Notranjskega tekaškega pokala. 4.Tek%20na%20Cinkovec - Rezultati 4. Teka na Cinkovec

Na voljo so REZULTATI teka na Cinkovec in skupno točkovanje za Notranjski tekaški pokal 2008.
Za tiste, ki pogrešate rezultate kolesarskega vzpona, pripenjam povezavo na stran organizatorja – REZULTATI KOLESARSKEGA VZPONA na Cinkovec.

Udeležba je bila tokrat presenetljivo skromna, zato uvajamo novost s katero želimo izvedeti malo več o vašem mnenju o tekih NTP. Vabimo vse tekače, ki ste se letošnjega Cinkovca udeležili, kot tudi one, ki se ga zaradi različnih razlogov niste, da izpolnete kratko anonimno ANKETO. Seveda vabljeni tudi gledalci in navijači, da podajo svoje mnenje. Hvala!

Še kratek povzetek g. Dušana Bavca o sami prireditvi:
Vremenarji so tokrat imeli prav, na tekmi je bilo še skorajda prevroče in le nekaj dežnih kapljic ob razglasitvi rezultatov nas je spomnilo tudi na možnost »hladnega tuša« ob katerem bi le malokdo posedal s sotekmovalci dlje kot do razglasitve svojega rezultata. Najhitrejši tekač je bil Borut Malavašič priznani gorski tekač in lanski skupni zmagovalec NTP, katerega prihod na našo prireditev še posebej godi, med tekačicami pa je bila najhitrejša Mateja Sterle. Najboljše kolo in seveda najmočnejše kolesarske noge sta imela Nastja Ravšelj in Peter Vesel. Med osnovnošolci so bili zmagovalci vsi, ki so prišli na ta tek.
Do naslednjega leta imate torej priložnost »napadati« tako svoj čas kot tudi čase konkurentov. Še pomembneje od rezultatov je zagotovo prijetno druženje in medsebojna izmenjava izkušenj on tradicionalnem »makaronflajšu«, še posebej pa tako kot vsako leto predvsem to, da je tekmovanje ponovno minilo brez kakršnihkoli nezgod, ki so jih sem ter tja izzivali nestrpni avtomobilisti na repu tekaške kolone.

Prireditev Cinkovec 2008 so s svojimi različnimi pokroviteljskimi prispevki, zaradi katerih se jim zahvaljujemo in priporočamo tudi za vnaprej, omogočili: Kovinoplastika Lož d.d., Ewopharma d.o.o. Ljubljana, OZS-Obrtna zbornica Slovenije, Kovinoplastika Lož družba pooblaščenka d.d., Občina Loška dolina, Turistično društvo Loška dolina, SKEI Kovinoplastika Lož, Kovinoplastika Lož p.c. Inox, Vidmar Srečko s.p., Športna zveza Loška dolina, Zavarovalnica Triglav d.d., Trgovina Truden Nadlesk, Armobil Ule&Co, d.n.o., ASPC Drobnič d.o.o., PGD Iga vas, SK Kovinoplastika Lož, Fundacija za šport.

NOVO: Oglejte si slike s 5. Teka na Cinkovec