Notranjski tekaški pokal je včeraj, 4.4.2009, doživel lep uvod s 1. Maistrovim tekom. Na Uncu se je zbralo 182 tekačev in celo čez 400 pohodnikov ter navijačev.

Na Uncu se je zjutraj pred deveto že nabirala množica tekačev, pohodnikov in navijačev. Kazalo je, da nam bo dež lepo namočil prireditev a se je vse skupaj kmalu razkadilo in na štartu otrok smo že imeli prvo sonce. Otroci so se pomerili na razgibani poljski trasi v Klančarjevi ogradi, ki so bile speljane vsem na očeh. Člane je gostila razgibana makadamska trasa, ki je posebna v tem, da ima obrat in da se vsi tekači med tekom pogledamo v oči in vzpodbujamo.

Vsako skupino je pred štartom razmigala Valentina Rebec, da so bili gležnji in ostali sklepi pripravljeni. Po njenih navodilih smo se ogreli tudi člani in ta novost se bo, kot kaže, lepo prijela na tekih za NTP.

Ker je bil tek organiziran prvič, vas v imenu organizatorjev prosim, da izpolnete anketo, da jim na ta način olajšate pripravo naslednjih prireditev: ANKETA <- klikni in izpolni

REZULTATI:


Rezultati po KATEGORIJAH, 1. Maistrov tek; Unec 4.4.2009

Rezultati ABSOLUTNO, 1. Maistrov tek; Unec 4.4.2009

 

DSC00196 - Rezultati 1. Maistrovega teka - NTP 2009

Po teku je sledila pogostitev in kratek kulturni program v spomin generalu Rudolfu Maistru ter podelitev priznanj najboljšim. Tudi to so zgledno pripravili člani PGD Unec in Notranjsko domoljubno društvo general Maister Unec.

SLIKE: Vabim vse fotografe, tudi tiste z “mobiteli”, da nam na info(@)drustvo-sovica.si pošljete fotografije ali z nami delite povezave do vaših spletnih albumov in jih bomo objavili.

Pa ne pozabit izpolnit ankete (glej povezavo nad rezultati).

Se vidimo na naslednjem teku za NTP 2009, ki bo 19.4.2009 ob 10:00 v Ložu s 7. Tekom na Križno goro!

 

PARTNERJI NTP 2009:  
fso%20120x60 - Rezultati 1. Maistrovega teka - NTP 2009 Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Novolit logo - Rezultati 1. Maistrovega teka - NTP 2009
Novolit d.o.o., Nova vas
Športna zveza Cerknica Športna zveza Cerknica je nosilec Notranjskega tekaškega pokala 2009