Pozdravljeni ljubitelji cestnega kolesarjenja!

Zima nas je zapustila in čas je, da se ob nedeljah v prijetni družbi odpravimo na naše nedeljske kolesarske ture. Ture naj bi bile dolge nekje med 60 in 110 km, vsebovale pa naj bi tudi kakšen zanimiv vzpon. Začeli bomo z nekoliko krajšimi turami brez omembe vrednih vzponov, katere bomo nato stopnjevali vse tja do konca junija, ko se bomo zaporedoma odpravili na tako imenovane tri klasične ture, v katerih so zajeti tudi trije spoštovanja vredni vzponi in sicer Vipava-Col, Idrija-Vojsko ter zadnji Ajdovščina-Predmeja.

Vse ture se bodo začele na Rakeku pri pošti, za začetek ob 09.00 uri, ko pa bodo temperature nekoliko narasle, pa bomo začetek prestavili na 08.00 uro.

Na ture ste vabljeni vsi, ki poznate prednosti skupinskega kolesarjenja ali pa bi radi te prednosti spoznali. Za kakršne koli informacije sem dosegljiv na 031 779 375 ali na .

Pred nami je velikonočni vikend, tako da lahko opravimo kar dve turi, nedeljsko in praznično. V nedeljo se bomo odpravili proti Razdrtemu in nazaj preko Prestranka in Planine, v ponedeljek pa bomo šli v Rovte, Medvedje Brdo in preko Godoviča in Planine nazaj do izhodiščnega mesta. Trasa obeh tur je dolga približno 70 km.

Dobimo se v nedeljo in ponedeljek na Rakeku pri pošti ob 09.00 uri.

Toni