sovica sovica1 - Zaključek kolesarke sezone, nedeljskih tur in kronometerPozdravljeni kolesarji!

Za nami je druga kolesarska sezona pod okriljem TKD Sovica. Med 25. aprilom in 3. oktobrom smo se zbrali 22-krat. Nedeljskim turam smo dodali še maratone z namenom, da obiščemo tudi malo bolj oddaljene kraje.
Letos smo speljali dva, prvič smo se podali na Krvavec, drugič pa do Kolpe. Skupaj smo prevozili dobrih 2000 km, udeležba pa se je gibala med tri in 12 udeleženci. Na turah se nas je zbralo 26 različnih kolesarjev in kolesark, 12 rednih, ki smo prišli

vsaj štirikrat, in 14 takih, ki so prišli enkrat ali dvakrat.

slika.php?kategorija=2&album=73&file=3 dsc 0791 - Zaključek kolesarke sezone, nedeljskih tur in kronometerZadnjo nedeljsko kolesarsko turo smo organizirali Drugi sovičin kronometer in ga uspešno spravili pod streho. Medse smo povabili tudi tiste “taprave” kolesarje iz naših krajev, vabilu pa sta se odzvala Tadej Hiti in Peter Vesel. Veseli nas tudi udeležba našega najmlajšega udeleženca 11 letnega Vesel Urbana.  Tako se nas je na štartu zbralo 11 kolesarjev, ki smo se spopadli s sedem kilometrsko razdaljo med Cajnarji in Topolom. Padlo je kar 10 osebnih rekordov, najhitreje pa je s progo opravil Tadej Hiti s povprečno hitrostjo preko 43,5 km/h.

Po končanem kronometru smo v prijetnem ambijentu nazdravili uspešni sezoni ter pokramljali o načrtih za naslednjo sezono.

Seznam udeležencev kronometra z doseženimi rezultati si lahko ogledate v TABELI dosežkov. Prav tako si lahko ogledate online fotogalerijo, ki zajema dogajanje med samo dirko. Ker pa vem, da bi nekateri imeli te slikice tudi doma sem pripravil tudi paket (.rar), ki si ga lahko prenesete na svoj računalnik.

Dane, naš najstarejši kolesar, je pripravil tudi tabelo z vsemi nedeljskimi turami in vsemi udeleženci. Zanimiva statistika je na voljo TUKAJ.

S tem so letošnje nedeljske kolesarske ture zaključene. Se vidimo spet nekje aprila naslednje leto.

Lp, Toni.