TKD Sovica gosti enega najzanimivejših slovenskih športnih veteranov našega časa, Dr. Franceta Cokana.162 - Dr. France Cokan predava v Cerknici

V nedeljo 8.6.2008 ob 18:00 v gasilskem domu v Cerknici (v sejni dvorani) bo imel predavanje z naslovom Hiter v mladosti, mlad v starosti.

Predavanje je brezplačno, število mest je omejeno. Zbrani prostovoljni prispevki, bodo šli v celoti v dobrobit Prostovoljnega gasilskega društva Cerknica.

Gospod Cokan bo predaval o zdravem in enostavnem načinu življenja, kot ga živi sam. Ta optimistični in preprosti zdravnik živi zelo zanimivo življenje v katerem se je kot mladinec iz Jugoslavije preselil v ZDA, se naučil sedem jezikov, doktoriral in se specializiral v interni medicini, končal 36 ironman triatlonov, 17-krat zmagal v svoji kategoriji, od tega je desetkrat na Havajih postal svetovni prvak, napisal priljubljeno knjigo “Eno življenje je premalo”… Je priznan nutricist, kar med drugim pomeni, da ne soli hrane, a ker ne soli niti pameti so njegova predavanja še bolj zanimiva. Da ne pozabim, avgusta bo dopolnil 77 let (sedem-in-sedemdeset) in še vedno zmore več kot marsikdo med nami. Kako? To nam bo pa on povedal wink - Dr. France Cokan predava v Cerknici

Več o njem najdete na Najdiju in Googlu ali preberete v njegovi knjigi, katere del je na voljo TUKAJ. Največ pa lahko izveste, če ga pridete sami kaj vprašat.

Vabljeni!

 

Predavanje je omogočilo Prostovoljno gasilsko društvo Cerknica, za kar se jim najlepše zahvaljujemo!