ŠRD Snežnik – Kozarišče vabi na 12. tek po polhovih stopinjah, ki bo v soboto, 03.10.2015 s startom ob 14:45.

Tek bo otvoritev 34. Polharske noči, spored tekmovanja  je naslednji:

13.30 do 14.30 – zbiranje prijav na prireditvenem prostoru na Zagradnih njivah za gradom Snežnik

14.45 tek na 600 m za mlajše in srednje osnovnošolce in tek na 1.500 m za starejše osnovnošolce
15.15 tek članic in članov na 14,6 km za ELGONova Notranjski tekaški pokal in na 7,7 km izven konkurence NTP

Kategorije na teku  14,6 km so standardne kot na drugih tekmah ELGONova Notranjskega tekaškega pokala, v teku izven konkurence ELGONova NTP na 7,7 km pa le ena ženska in ena moška kategorija.

polhove profil - Vabilo na 12. Tek po polhovih stopinjah, 3.10.

Startnine za osnovnošolce je 2€, za vse odrasle (v konkurenci ELGONova NTP in izven konkurence ELGONOVA NTP) pa znaša 10 € na udeleženca in vključuje topel obrok, osvežilno pijačo med tekom in na cilju, društveni artikel, najboljši po posameznih kategorijah ELGONova NTP dobijo medaljo, najboljši v absolutni konkurenci pa pokale. Najhitrejši trije tekmovalci in tekmovalke absolutno v teku na 7,7 km izven konkurence  ELGONova NTP dobijo pokal.

polhove trasa - Vabilo na 12. Tek po polhovih stopinjah, 3.10.

Udeleženci sodelujejo na lastno odgovornost. Tek poteka po pravilih ELGONova NTP 2015.

Kako je bilo v prejšnjih letih, si oglejte tukaj.

Dodatne informacije lahko dobite na ali  na , ter na spletni stranihttp://www.loska-dolina.net oz. spletni strani TKD Sovica.

Če imate kakršnekoli predloge, mnenja ali graje, vas pozivam, da jih sporočite na . Z vašimi predlogi skušamo pokal narediti še boljši, tako da smo veseli vsakega mnenja.Tudi letos bomo za tekače, ki se bodo udeležili vseh tekov v pokalu, pripravili na slavnostni prireditvi po koncu sezone v Kulturnem domu v Cerknici posebna priznanja. Torej še dodaten razlog več, da se udeležite vseh devetih tekov in se s tem zapišete med najbolj vztrajne tekače na Notranjskem. Tisti, ki ste bili  na Maistrovem teku, na Križni gori in Slivnici, Cerkniškem jezeru, Loškem potoku, Blokah in Logatcu, ne smete manjkati! simple smile - Vabilo na 12. Tek po polhovih stopinjah, 3.10.

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2015:

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica fso%20120x60 - Vabilo na 12. Tek po polhovih stopinjah, 3.10.
 elgonova big logo 270 - Vabilo na 12. Tek po polhovih stopinjah, 3.10.– podpornik in donatorznak obcina cerknica napis zgoraj - Vabilo na 12. Tek po polhovih stopinjah, 3.10.

In ne pozabite:  Lepu je tečt!  icon smile - Vabilo na 12. Tek po polhovih stopinjah, 3.10.