V nedeljo, 13.10. 2013, bo v Rakovem Škocjanu zadnji tek v ELGONova Notranjskem tekaškem pokalu 2013.

Trasa je speljana po makadamski cesti, ki vodi skozi gozd in mimo večino naravnih posebnosti parka. Člani bomo po tej trasi tekli dva kroga, otroci pa, kot vedno, krajše razdalje. Start in cilj teka ne bo pri Hotelu Rakov Škocjan, ampak 400m naprej pri domu Rak, to je Centru šolskih in obšolskih dejavnosti, kjer bo tudi parkirno mesto in vse dogajanje po teku.

NTP2013 lezec - Vabilo na 10. Tek po Rakovem Škocjanu

Trasa v letu 2013 poteka v obratni smeri kot prejšnja leta! Teče se v smeri proti hotelu. Razdalja ostaja ista.

Štarti tekov to nedeljo se bodo zvrstili takole:

  • 10:00 kategoriji P1/F1 na 600 m
  • 10:05 kategoriji P2/F2 na 1000 m
  • 10:15 kategoriji P3/F3 na 1600 m
  • 10:30 člani in članice na 9,8 km
  • Teče se dva kroga v smeri od doma Rak proti Hotelu Rakov Škocjanu. Start in cilj sta na istem mestu, pred Centrom šolskih in obšolskih dejavnosti.Start otroških kategorij je na istem mestu kot štart za člane. Otroci tečejo v isti smeri kot člani in se na polovični razdalji njihove trase obrnejo in tečejo v cilj, ki bo na istem mestu kot štart.PA140965 1 - Vabilo na 10. Tek po Rakovem Škocjanu
  • Tek poteka po pravilih ELGONova NTP 2013
  • Trasa: makadam
  • PRIJAVE bodo zbirali od 8:30 do 9:40 pred Centrom šolskih in obšolskih dejavnosti. Prosimo upoštevajte vsa navodila in napotke prijavne ekipe. Tečemo na lastno odgovornost, prireditev bo ob vsakem vremenu.  Štartnina je za člane 10 €, za teke otrok je 2 eur.Kako do startnega mesta:
   Zborno mesto je pri domu Rak, Centra šolskih in obšolskih dejavnosti. Če prihajate po avtocesti, zapeljete z nje na Unec in na koncu vasi zavijete desno na lokalno cesto proti Postojni. Po nekaj kilometrih vas tabla usmeri v Rakov Škocjan. Dom je na desni ob robu večje jase.
   Iz cerkniške smeri v Podskrajniku zavijemo levo proti Zelšam, skozi vas, po enem kilometru levo, čez 300m desno in naprej mimo hotela do doma Rak.

   Vse informacije o prireditvi dobite pri ga. Ladi Klančar na oziroma na gsm: 051/310-477.

  • Vabimo vas tudi na slavnostni zaključek pokala, ki bo 7.11.2013 v Kulturnem domu v Cerknici. Več informacij bo objavljenih.
  • Tudi letos bomo za tekače, ki se bodo udeležili vseh tekov v pokalu, pripravili na slavnostni prireditvi po koncu sezone v Kulturnem domu v Cerknici posebna priznanja. Torej še dodaten razlog več, da se udeležite vseh osmih tekov in se s tem zapišete med najbolj vztrajne tekače na Notranjskem. Tisti, ki ste bili v Cerknici, na Maistrovem teku in na Križni gori, Slivnici, Cerkniškem jezeru in Logatcu, Blokah, Polhovih stopinjah, pridite tudi v Rakov Škocjan:)
  • PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2013:
   Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
   Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica fso%20120x60 - Vabilo na 10. Tek po Rakovem Škocjanu
    elgonova big logo 270 - Vabilo na 10. Tek po Rakovem Škocjanu– podpornik in donatorznak obcina cerknica napis zgoraj - Vabilo na 10. Tek po Rakovem Škocjanu

   In ne pozabite:  Lepu je tečt!  icon smile - Vabilo na 10. Tek po Rakovem Škocjanu