USPEŠEN ZAKLJUČEK POLETNE LOKOSTRELSKE SEZONE

Nad pričakovanji se je zaključila  poletna sezona naših vztrajnih in zagnanih lokostrelcev.

Na odprtem državnem prvenstvu 3D tekmovanja (za tiste, ki ne veste je to streljanje z lokom iz neznanih razdalj na tarče živali v naravni velikosti, ki so postavljene v gozdu), katero je 9.9.2017 potekalo v Loški dolini v okolici grada Snežnik, so naši Lokostrelci TKD Sovica osvojili štiri medalje. Ria Ileršič osvojila naslov Državne prvakinje v kategoriji mladinke, goli lok, njen mlajši brat Maj Ileršič pa je osvojil mesto državnega podprvaka v kategoriji kadeti goli lok, Matej Baraga je prav tako osvoji mesto državnega podprvaka in Žan Udovič takoj za njim (tretje mesto) v kategoriji dečki, goli lok.

Prav tako so bili na 3D Državnem prvenstvu odlični tudi ostali naši tekmovalci,

Ria Ileršič 1.mesto mladinke, GL

Vladislav Šivec 1.mesto veterani GL (Mins Postojna)

Maj Ileršič 2.mesto kadeti, GL

Matej Baraga 2.mesto dečki, GL

Žan Udovič 3.mesto dečki, GL

Anže Logar 6.mesto dečki GL

Tarik Ahačič 9.mesto dečki GL

Matjaž Kandžič 11.mesto člani GL

 

V Poletni sezoni smo se udeležili tudi šolskih tekmovanj in kar nekaj drugih tekmovanj v katerih pa nikoli nismo odšli domov brez medalje.

 

Lokostrelci TKD Sovica, smo 11.8.2017 postali pravnomočni član Lokostrelske zveze Slovenije (LZS), in sedaj nas čaka Dvoransko pokalno tekmovanje LZS, ki se začne 4.11.2017 in se nanj se že veselo in zagnano pripravljamo. V kratkem času delovanja (od novembra 2016) se je za lokostrelstvo navdušilo že 29 članov, od tega se jih je 15 že udeležilo tekmovanj. Seveda pa si želimo, da bi število navdušencev Lokostrelstva še povečalo, zato vabimo, da se nam pridružite.

 

Na koncu pa še ZAHVALA vsem, ki so/ste in verjamemo, da bodo/boste še naprej,  prispevali k uspehom Lokokostrelcev TKD Sovica in delovanju lokostrelstva v Cerknici. Na prvem mestu seveda zahvala učitelju lokostrelstva Vladislavu Šivcu in gonilni sili Matjažu Kandžiču, ter staršem otrok, ki so nepogrešljiv dejavnik. Srčna hvala tudi vsem, ki jim je mar za razvoj Športa  v Cerknici:

Občina Cerknica, Športna Zveza Cerknica, Avtovleka Mulec s.p., Damijan Andrejčič s.p., Promtehing d.o.o., Papigal Jakopin d.o.o., Brobal d.o.o., Indira Dulić s.p., Levar d.o.o.,  Castel Computers d.o.o., Fragmat TIM d.o.o., Eurobox d.o.o., Žaga Trade d.o.o., Žaga Grahovo, Osnovna Šola Notranjski odred Cerknica, Župnija Cerknica, Ribiška družina Cerknica, Agrarna Skupnost Cerknica in ostali…

 

snezi4 - USPEŠEN ZAKLJUČEK POLETNE LOKOSTRELSKE SEZONE snezi2 - USPEŠEN ZAKLJUČEK POLETNE LOKOSTRELSKE SEZONE snez - USPEŠEN ZAKLJUČEK POLETNE LOKOSTRELSKE SEZONE snezi6 - USPEŠEN ZAKLJUČEK POLETNE LOKOSTRELSKE SEZONEkoleno - USPEŠEN ZAKLJUČEK POLETNE LOKOSTRELSKE SEZONEpavel - USPEŠEN ZAKLJUČEK POLETNE LOKOSTRELSKE SEZONE3d ms - USPEŠEN ZAKLJUČEK POLETNE LOKOSTRELSKE SEZONEjazbec - USPEŠEN ZAKLJUČEK POLETNE LOKOSTRELSKE SEZONE