Športna zveza Cerknica in TKD Sovica organizirata tekaško vadbo za začetnike in začetnice. Prvi tekaški trening bo v torek,  7.5. ob 18:00 v Ribiškem kotu na Cerkniškem jezeru. Vadbo bo vodila nekdanja smučarska tekačica Hani Ivančič. Vabljeni vsi, ki si želite trenirati pravilno, hkrati pa trenirati v družbi. Vabljeni tudi mlajši tekači, treningi bodo prilagojeni prav vsem.

Vadba za izkušenejše tekače in tekačice poteka že od konca marca, dobivamo se vsak torek in četrtek ob 18:00. Izjemoma se ta teden dobimo v petek, 3.5. ob 18:00 na isti lokaciji. Sicer imamo treninge ob torkih in četrtkih ob 18:00.

V torek in četrtek (vsak teden) se obe skupini dobita ob 18:00 v Ribiškem kotu, kjer bomo skupaj opravili ogrevanje, potem pa vsaka skupina dela po svojem planu.

Plan za torek, 7.5. ob 18:00 za že obstoječo skupino: ogrevanje, tekaške vaje, glavni del treninga – piramida: 2min-4min-6min-4min-2min. Odmor je 3min, med 4-6-4 je odmor 4min. Iztek na koncu.

Četrtek, 9.5.: priprava za tek trojk – ogrevanje, tekaške vaje, glavni del- 12x1min v tekmovalnem tempu, odmor je 3min v lahkotnem teku. Iztek na koncu. Plan je za skupino, ki jo vodi Izak.

Vabljeni! 🙂