Vrhunec tekaške jeseni na Notranjskem. S tekom po Rakovem Škocjanu zaključen NTP 2009.  NTP znak 2009 pokoncni 150 - Rezultati 6. Teka po Rakovem Škocjanu

V toplem in vlažnem jutru se je danes izpred Hotela Rakov Škocjan odvil zadnji tek v letošnjem pokalu in šeti po vrsti v Rakovem Škocjanu. Kljub manjši udeležbi, kot smo jo zabeležili lani, se je samo na tem teku pokalu pridružilo 31 novih tekačev, ki niso nastopili na nobeni drugi tekmi NTP 2009. Hvala za družbo.

Na šolskih tekih je nastopilo 54 osnovnošolcev ter 98 tekačic in tekačev na članski razdalji. Vsi so prišli v cilj, kar je super. Posebno omembo si zasluži Manica Radivo, ki v zadnjem času dviguje formo in je podrla rekord proge za ženske za več kot polovico minute na 42:08. Na podelitvi medalj in pokalov smo videli “tahitre”, ploskali smo pa malo počasnejši, kakopak. Čestitke obojim. Kdo so današnji zmagovalci in zmagovalke si oglejte v rezultatih.

Škocjansko prireditev ste vi doživeli na svoj način, sporočite nam vaše pogled nanjo v anonimni ANKETI.

REZULTATI:

(Če želite, da se vam rezultati odprejo v čez celo stran uporabite spodnje povezave.)
Rezultati po KATEGORIJAH, 6. Tek po Rakovem Škocjanu, 11.10.2009

Rezultati ABSOLUTNO, 6. Tek po Rakovem Škocjanu, 11.10.2009

V Hotel Rakov Škocjan nas vabijo čez celo leto, na tek se vrnemo v naslednjem oktobru. V kratkem objavim še končne rezultate NTP 2009 in nekaj statistike. Do takrat pošljite vaše slike na nagradni FOTONATEČAJ, da razdelimo že tiste nagrade wink - Rezultati 6. Teka po Rakovem Škocjanu. Zaenkrat je v konkurenci le 10 slik dveh avtorjev. Če so vam te všeč, to lahko anonimno poveste v našem albumu.

Do naslednjega branja o NTP se lahko pridružite debati na Facebooku o pokalu ali s Sovico.

 

PARTNERJI NTP 2009:  
fso%20120x60 - Rezultati 6. Teka po Rakovem Škocjanu Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Obcina%20Cerknica 60 - Rezultati 6. Teka po Rakovem Škocjanu Občina Cerknica in Športna zveza Cerknica, ki je nosilec NTP 2009
oron 150 - Rezultati 6. Teka po Rakovem Škocjanu Lokalna kabelska postaja TV Oron
Novolit logo - Rezultati 6. Teka po Rakovem Škocjanu
Novolit d.o.o., Nova vas