pasica 5rs - Vabilo na 5. Tek po Rakovem Škocjanu

Za zaključek Notranjskega tekaškega pokala 2008 gremo tečt še v Rakov Škocjan in sicer v nedeljo 12.10.2008 ob 10h. Trasa je speljana po makadamski cesti, ki vodi skozi gozd mimo večino naravnih posebnosti, ki so značilne za ta edinstven park. Člani bomo po tej trasi tekli dva kroga, otroci pa, kot vedno, krajše razdalje.

Tek organizira Hotel Rakov Škocjan, kjer bo štart in cilj vseh tekov pa tudi vse dogajanje pred in po teku. Po teku bomo tekači najprej pogoščeni, potem sledi nagradno žrebanje in razglasitev rezultatov. Ne pozabite, da je to zadnja tekma NTP 2008, kjer bomo imeli dvojno “ceremonijo” saj bomo podelili komplete medalj in pokalov še najboljšim v skupni razvrstitvi!

Štarti tekov se bod zvrstili takole:

• 10:00 kategoriji P1/F1 – 600 m
  • 10:05 kategoriji P2/F2 – 1000 m
  • 10:15 kategoriji P3/F3 – 1600 m
  • 10:30 člani in članice na 9,8 km
ZEMLJEVID PROGE:

Trasa: makadam

Rekord proge (9,8 km):

M: Malavašič Borut – 35:07 (2007)
Ž: Anita Kos – 42:40 (2007)

Okrepčevalnice: 1

Teče se dva kroga v smeri od hotela proti Velikem naravnem mostu. Start in cilj sta na istem mestu, pred hotelom.

Start otroških kategorij je na istem mestu kot štart za člane. Otroci tečejo v isti smeri kot člani in se na polovični razdalji njihove trase obrnejo in tečejo v cilj, ki bo na istem mestu kot štart.

Dostop do hotela v Rakovem Škocjanu:
Oglejte kje se nahaja hotel Rakov Škocjan. Dovoljeno bo parkiranje na parkirišču pred hotelom in nasproti njega.

skocjan trasa - Vabilo na 5. Tek po Rakovem Škocjanu
VIŠINSKI PROFIL PROGE:

Profil označuje en krog od starta do cilja, ki ga pretečemo 2x. Trasa bo primerno označena.

skocjan profil1 - Vabilo na 5. Tek po Rakovem Škocjanu

PRIJAVE bodo zbirali od 8:30 do 9:40 pri v hotelu. Prosimo upoštevajte vsa navodila in napotke prijavne ekipe. Tečemo na lastno odgovornost, prireditev bo ob vsakem vremenu. Tek poteka po Pravilih NTP 2008! Štartnina je za člane (v konkurenci NTP in izven konkurence NTP) 10 €, za teke mladine štartnine ni.

Vse informacije o prireditvi dobite pri ga. Ladi Klančar na oziroma na gsm: 051/310-477. Spletna stran prireditelja je www.h-rakovskocjan.com.

Rezultati prejšnjih let: 2007 (v rezultatih NTP 2007)

Pogrešate kakšno informacijo o prireditvi, ki je pred nami in se je nameravate udeležiti? Imate mnenje ali predlog? Zapišite jih v Komentar – to možnost najdete tu spodaj.

PARTNERJI NTP 2008:
fso%20120x60 - Vabilo na 5. Tek po Rakovem Škocjanu Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Obcina%20Cerknica 60 - Vabilo na 5. Tek po Rakovem Škocjanu Občina Cerknica
oron 150 - Vabilo na 5. Tek po Rakovem Škocjanu Lokalna kabelska postaja TV Oron
VD logotip 46 - Vabilo na 5. Tek po Rakovem Škocjanu Vrhunski dosežek, raziskovalno glasilo o vzdržljivosti, moči in kondiciji