12.tek%20okoli%20cerkniskega%20jezera - Fotografije in točkovanje po 12. TOCJ Malo z zamikom pa vendar, objavljamo še fotografije in otočkovane rezultate 12. Teka okoli Cerkniškega jezera (TOCJ) ter skupne uvrstitve v NTP 2008.

Fotografije so delo Francija Briclja (tudi te na desni) in si jih lahko ogledate v ALBUMU. Kmalu se jim pridružijo še fotografije tekov mladine.

Na jezeru se nas je zbralo rekordno število od kar je organiziran NTP. Posebej veliko je bilo mladine, kar 97 osnovnošolcev je opravilo ravninske teke. Veselje do teka so pokazale tudi ženske, saj jih je prišlo kar 59. Bravo!

Tokrat so na zmagovalni oder stopili novi obrazi, med moškimi je v absolutni razvrstitvi prvič v NTP slavil Almir Demirovič iz Starega trga, med ženskami pa Morkalenko Tanja iz Rakeka, ki je postavila tudi nov rekord proge za ženske, ki je zdaj 38:40.

V posameznih kategorijah so rezultati bolj izenačeni kot v lanski sezoni, čeprav je kar nekaj posameznikov, ki se ne pustijo presenetiti in serijsko osvajajo 40 točk.

REZULTATI: Točkovanje uvrstitev na tem teku in skupno točkovanje po treh tekih v NTP 2008 si oglejte v standardni TABELI. Prosim preglejte jih in če opazite napako nam jo sporočite.

NTP 2008 se nadaljuje 7. septembra s tekom na Cinkovec.

PARTNERJI NTP 2008:  
fso%20120x60 - Fotografije in točkovanje po 12. TOCJ Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Obcina%20Cerknica 60 - Fotografije in točkovanje po 12. TOCJ Občina Cerknica
oron 150 - Fotografije in točkovanje po 12. TOCJ Lokalna kabelska postaja TV Oron
VD logotip 46 - Fotografije in točkovanje po 12. TOCJ Vrhunski dosežek, raziskovalno glasilo o vzdržljivosti, moči in kondiciji