NTP%20logo cinkovec200 - Rezultati 3. Teka na Cinkovec

Četrta tekma Notranjskega tekaškega pokala je za nami, saj je ŠRD Snežnik Kozarišče včeraj izvedlo tretji Tek na Cinkovec poleg tega pa še tradicionalnejši kolesarski vzpon po isti progi. Tekma je bila zgledno izvedena in v lepi sončni nedelji so se zbrali 104 tekači in 45 kolesarjev.

Prireditelji so kolesarski vzpon in članski tek premaknili za 25 oz. 30 minut in s tem zagotovili vso pozornost in vzpodbudo otrokom in mladini, godrnjavčki pa so imeli malo več časa za potrebno ogrevanje icon7 - Rezultati 3. Teka na CinkovecCinkovec novica - Rezultati 3. Teka na Cinkovec

Na krajših tekaških progah, 800m in 1600m, se je pomerilo 33 otrok, Nastja Ravšelj pa se je po zmagi med vrstnicami podala še na člansko tekmo, kar je lep dosežek. Najmlajša udeleženka tekov je bila šest-letna Janež Heidi, najstarejši pa seveda Levec Franc, ki vsem mlajšim od 74 let daje čudovit zgled in vzpodbudo. Te sta imela očitno dovolj nova rekorderja Teka na Cinkovec, Anita Kos z 0:26:50 in Borut Malavašič s časom 0:21:46.

Za TKD Sovico je teklo kar nekaj športnikov (in to ne slabo), vse rezultate 3. Teka na Cinkovec in skupno točkovanje za NTP pa si oglejte v TABELI.

Prireditelji so se izkazali in prepričan sem, da bo na Polhovih stopinjah to pozdravilo in uživalo še več obiskovalcev. Dobimo se 22.9.’07 na mestu, kjer je bila tokrat podelitev rezultatov.

Avtor fotografije: Borut Kraševec