Logatec je danes prvič gostil tekaško prireditev ELGO Nova Notranjskega tekaškega pokala. Več sto udeležencev, dobra izvedba in lepo vreme so naredili odličen tekaški dan.

Start Olimpijski tek logatec - Rezultati z Olimpijskega teka 2011 v Logatcu

EN NTP2011 RGB pokoncni - Rezultati z Olimpijskega teka 2011 v Logatcu

Danes je v Logatcu, na dvorišču tovarne Valkarton vrelo že navsezgodaj. Člani TSK Valkarton Logatec so namreč pripravljali popularni Olimpijski tek, ki je letos prvič tudi član ELGO Nova NTP.

Na štartu vseh tekov se je prijavilo več sto tekačev in tekačic, 199 jih je nastopilo na tekih za ELGO Nova NTP. Olimpijski tek je namreč sestavljalo več tekov, tudi promocijski na 3,3 km, ki je priložnost za vsakogar, ki se želi pomeriti na tekaški prireditvi.

Najprej je bil na vrsti tek na 3,3 km, ki je netekmovalnega značaja in dober uvod za vsakega tekača na začetku svoje poti. Nato je s svojimi teki opravila mladina na treh različnih dolžinah. Člani in članice tokrat nismo imeli enake dolžine, saj so organizatorji damam prihranili tretji krog in so odtekle 6,5 km, fantje pa 9,8 km. Čestitke vsem, ki se niso ustrašili asfaltne proge, sonca, prišli na štart in dali vse od sebe.

Kljub temu, da je trasa asfaltna in skoraj brez sence je organizator odlično poskrbel za hlajenje, saj smo bili deležni treh okrepčevalnic v vsakem krogu (!) poleg tega pa so nas domačini še prijazno škropili s hladno vodo. Bravo in hvala 🙂

Verjetno vas najbolj  zanimajo REZULTATI:

REZULTATI PO KATEGORIJAH (otroci in člani)
REZULTATI ABSOLUTNO

Skupni rezultati v ELGO Nova NTP 2011:

NTP REZULTATI PO KATEGORIJAH (otroci in člani)
NTP REZULTATI ABSOLUTNO
V kolikor najdete napako ali pomanjkljivost nam to čimprej sporočite, da jo odpravimo.

Na podelitvi je tudi v Logatcu na pomoč priskočil sam župan, g. Menard. Glede na to, da smo letos že gostili cerkniškega in da pričakujemo tudi bloškega v Novi vasi, ter morda še župana Loške doline na Polhovih stopinjah, utegnemo drugo leto uvesti novo distanco za pokal županov. Verjetno bi si strici hitro izmislili referendum, ki bi odločil o vrstnem redu…

Logaški Olimpijski tek je v ELGO Nova NTP doprinesel novo prizorišče, nove obraze, več druženja in zadovoljni smo, da je v naši družbi. To je tudi prvi mestni tek v našem pokalu. Hvala TSK Logatec za brezhibno izvedbo današnje prireditve – se vidimo v 2012!

Slik še ni, ker nam jih še niste poslali. Banda fotografska, vse zase “šparate” 🙂
Objavimo jih kmalu, do takrat pa jih pošljite na , da objavimo še vaše.

 

ELGO Nova NTP 2011 se nadaljuje v nedeljo 11. septembra na Blokah v Novi vasi. Do takrat vam želimo veliko srečno pretečenih kilometrov. Imejte se lepo.

 

PARTNERJI ELGO Nova NTP 2011:
fso%20120x60 - Rezultati z Olimpijskega teka 2011 v Logatcu Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Športna zveza
Cerknica
Športna zveza Cerknica je nosilec ELGO Nova Notranjskega tekaškega pokala 2011

elgonova big logo 270 - Rezultati z Olimpijskega teka 2011 v Logatcu

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova

nkr3 - Rezultati z Olimpijskega teka 2011 v Logatcu

Medijski sponzor pokala so NKR novice