Včeraj je potekal 8. Tek po polhovih stopinjah. Udeležila se ga je 175 tekačev, ki jih je spremljalo veliko obiskovalcev Polharske noči, ki se je odvijala po teku. Prijetne jesenske temperature in organizatorji ŠRD Snežnik – Kozarišče so poskrbeli za super razmere na progi.EN NTP2011 RGB pokoncni - Rezultati z 8. Teka po polhovih stopinjah

Tek za razliko od drugih v ELGONova Notranjskem tekaškem pokalu poteka v soboto. Otroci so se na proge zagnali ob 14:45. Otroci so kot ponavadi tekli v treh kategorijah in tako dodobra ogreli progo za nastop članov in članic, ki so štartali pol ure za njimi.

Na članskem teku sta potekala dva različna teka. Daljši, ki je štel za skupno točkovanje v pokalu in krajši na 7700m, s katerim so lahko opravili tisti, ki se jim zdi daljša proga prezahtevna ali imajo rajši krajše teke. Tek na 7,7km ni štel za skupno točkovanje v pokalu.

Na 14,6km pa smo lahko videli rekorda tako v moški, kot tudi v ženski konkurenci. Nova rekorderja sta tako postala Toni Habjan in Kristina Bele, oba tudi vodilna v pokalu in na odlični poti k skupni zmagi. Toniju sta sledila Sebastjan Puš in Denis Guzelj, Kristini pa Jerneja Mihevc in Sonja Knap. Čestitke vsem!

Mnogo prijetnejše temperature, kot v lanskem letu, ko smo bili najprej deležni poplav na progi in nato na prestavljenem terminu še ledeno hladen dež in mrzle temperature, so privabile zelo veliko tekačev, tudi nekaj tistih, ki jih do sedaj na naše teke še ni bilo. Super ste bili vsi!

Objavljamo:9246888 225x300 - Rezultati z 8. Teka po polhovih stopinjah

REZULTATE ABSOLUTNO

REZULTATE PO KATEGORIJAH

SKUPNO TOČKOVANJE ELGO Nova NTP 2011 ABSOLUTNO

SKUPNO TOČKOVANJE ELGO Nova NTP 2011 PO KATEGORIJAH

REZULTATE NA 7,7km

Organizatorji so se potrudili in podelitev izpeljali zelo hitro, kar je nekatere kar malo presenetilo, saj so rahlo zamudili na podelitev medalj in pokalov. Pa tudi to je organizator spretno rešil :).

Oglejte si FOTOGRAFIJE:

Po končani sedmi teki v ELGONova Notranjskem tekaškem pokalu 2011 so se lahko tekači še malo poveselili in zaklepetali, saj je sledila Polharska noč s kresom in zabavo pozno v noč.

Zadnji tek v pokalu bo Tek po Rakovem Škocjanu, ki bo 9.10.2011.

PARTNERJI           ElgoNOVA NTP 2011:
fso%20120x60 - Rezultati z 8. Teka po polhovih stopinjah Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Športna zveza
Cerknica
Športna zveza Cerknica je nosilec Notranjskega tekaškega pokala 2011

elgonova big logo 270 - Rezultati z 8. Teka po polhovih stopinjah

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova

nkr3 - Rezultati z 8. Teka po polhovih stopinjah

Medijski sponzor pokala so NKR novice

In ne pozabite: Lepu je tečt icon smile - Rezultati z 8. Teka po polhovih stopinjah