Danes je v Rakovem Škocjanu potekal zadnji tek v letošnjem ELGONova Notranjskem tekaškem pokalu.

Teka se je udeležilo 165 tekačic in tekačev, ki se niso ozirali na neprijazno sivo vreme, ampak so v lepem številu odtekli zadnji tek.

Najprej so se na krajše proge podali otroci, teh je bilo sicer nekaj manj kot na prejšnjih tekih. Pol ure za njimi smo se na start teka pripravili članice in člani, ki smo pretekli 9,8km dolgo progo, ki gre gor in dol, tudi nekaj ravnine se najde.NTP 20121 - Rezultati 9. Teka po Rakovem Škocjanu in skupno točkovanje

Pri članih je prvo mesto osvojil Denis Guzelj, pred Andrejem Trojerjem in Andrejem Lindičem. Pri članicah je slavila Polona Kopač, druga je bila Manica Radivo, tretja pa Slavica Mlakar.

REZULTATI ABSOLUTNO

REZULTATI PO KATEGORIJAH

Pohiteli  smo tudi z razvrstitvijo po osmih tekih(šteje se najboljših 7). Absolutni zmagovalec za leto 2012 je postal Andrej Lindič, drugi mesto pripada Luki Ljubiču, tretje Denisu Guzlju. Absolutna zmagovalka ELGONova NTP 2012 je Kristina Bele, druga je Slavica Mlakar, tretja Alenka Krže.

KONČNO TOČKOVANJE ELGONova NTP 2012 ABSOLUTNO

KONČNO TOČKOVANJE ELGONova NTP 2012 PO KATEGORIJAH

Prosim vas, da preverite, če se nahajate na pravem mestu.

Fotografije današnjega teka sledijo in jih objavimo, ko jih dobimo.

Zaključek najuspešnejše sezone ELGONova NTP bo v Kulturnem domu v Cerknici 24.10.2012 ob 19:00. Vabljeni vsi, ki ste tekli na naših tekih, vabljeni dobitniki medalj in tudi vsi, ki ste se udeležili vseh tekov letos. Prav tako je prireditev odprta za zunanje obiskovalce, ki bi želeli videti, kako je potekala sezona tekov na Notranjskem. Več informacij bo objavljeno na naši strani.

Posebna zahvala gre našemu generalnemu sponzorju, podjetju ELGONova in njenemu direktorju Boštjanu Uletu. Brez tako zanesljivega sponzorja naš pokal ne bi potekal na takem nivoju. Poleg generalnega sponzorja pokal izdatno podpirajo: Občina Cerknica, Fundacija za šport, Športna zveza Cerknica.

 

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2012:


Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova

Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.

Športna zveza Cerknica – nosilec pokala

 

Občina Cerknica – podpornik in donator

fso%20120x60 - Rezultati 9. Teka po Rakovem Škocjanu in skupno točkovanjeznak obcina cerknica napis zgoraj - Rezultati 9. Teka po Rakovem Škocjanu in skupno točkovanje

elgonova big logo 270 - Rezultati 9. Teka po Rakovem Škocjanu in skupno točkovanje

 

 

 

 

 


In ne pozabite:  Lepu je tečt!  icon smile - Rezultati 9. Teka po Rakovem Škocjanu in skupno točkovanje