Rezultati 9. Teka po Blokah

Včeraj je na Blokah ob Bloškem jezeru potekal 9. tek po Blokah, ki je štel za točke ELGONova Notranjskega tekaškega pokala 2017. Na mokri in izjemno blatni progi je teklo nekaj več kot 100 tekačic in tekačev, ki jim ni prizanesel niti dež.

ŠD Bloke in OŠ Nova vas že devet let organizirajo Tek po Blokah, vendar je šele deveta izvedba doživela hladno prho z neba. Prizorišče okrog jezera je bila proga za osnovnošolske teke (otrok se je zbralo manj kot navadno, na kar je bistveno vplival naliv pred in med tekom), vendar so vsi sodelujoči dokazali, da je dež samo dodatna motivacija.

Ob pol 11 je bil na vrsti tek za odrasle, ki je dolg 7.1km. Tekačice in tekači so morali premagati razgiban teren in številne blatne kopeli ter luže, da so lahko pritekli do cilja, kjer so se prenekateri očistili kar v bližnjem jezeru.

Najhitrejši na 7.1km je bil Jaka Grže, drugi je bil Matej Jurančič, tretji pa Simon Strnad. Pri ženskah je slavila Katarina Ožbolt, ki je prehitela Bojano Levstek in Kristino Bele.

REZULTATI ABSOLUTNO
REZULTATI PO KATEGORIJAH

SKUPNO TOČKOVANJE PO KATEGORIJAH
SKUPNO TOČKOVANJE ABSOLUTNO

FOTOGALERIJA SLIK

Naslednji tek v pokalu je Tek po polhovih stopinjah, ki bo 7.10.2017 pri gradu Snežnik v Loški dolini.

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2017:

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica fso%20120x60 - Rezultati 9. Teka po Blokah
 elgonova big logo 270 - Rezultati 9. Teka po Blokah– podpornik in donatorznak obcina cerknica napis zgoraj - Rezultati 9. Teka po Blokah

In ne pozabite:  Lepu je tečt!  icon smile - Rezultati 9. Teka po Blokah