DSCN1880 - Rezultati 8. Teka po Rakovem ŠkocjanuLetos je za sonce na vseh tekih poskrbel glavni sponzor ELGONova, ki se ukvarja s sončnimi elektrarnami. Kljub sneženju v petek je bil tudi današnji 8. Tek po Rakovem Škocjanu obsijan s soncem.

 

Zbrali smo se prvič na novem, za mnoge še bolj prijetnem, prizorišču pred Gozdarsko brunarico. V hladno jutro se je na zadnji tek ELGONova NTP 2011 zapodilo 113 tekačic in tekačev. Na koncu so bili nagrajeni s toplim soncem pred brunarico, čajem in obaro. Vzdušje na prireditvi je bilo zavoljo tega prijetno in sproščeno.

V tekih mladine smo videli znane obraze, ki so se trudili skozi celo leto. Nejcu Šraju (F2) je tako uspelo zbrat 280 točk, kar je največ, kar je možno. Prvič je uspelo zmagati Lenartu Ponikvarju (F1) in Andražu Primožiču (F3). Vsi trije omenjeni prihajajo iz OŠ Nova Vas. Prvič je na stopničke stopil tudi Mramor Miha (F1) iz OŠ Cerknica in osvojil tretje mesto. Izjema, ki potrjuje praviloma katastrofalno udeležbo otrok iz OŠ Cerknica. Vsem otrokom pa velja čestitati za pogum, da so štartali, saj jih je na štartni črti pošteno tresel mraz. Bravo dekleta in fantje!!!

Na članskih tekih je bila letina rekordna. Padla sta namreč oba rekorda proge. Ljubičev Luka je popravil lastnega iz lanskega leta, Beletova Kristina pa Anitinega, ravno tako iz lanskega leta. Rakete…
Ostali so se ravno tako izkazali. Nikogar nisem slišal stokat, vsi so z nasmehom končali ta lep tek. Največji aplavz v cilju je zasluženo požel najbolj izkušen med nami – Fance Levec, letnik 1933! Čestitke tudi vam, spoštovani tekači in tekačice.


EN NTP2011 RGB pokoncni - Rezultati 8. Teka po Rakovem ŠkocjanuRezultati 8. Teka po Rakovem Škocjanu:

ABSOLUTNO in PO KATEGORIJAH

Podelili smo še nagrade izžrebancem s FB strani. Organizator (Ladi in Igor Klančar) se je izkazal tudi z nagradami za vse zmagovalce lanskega leta, ki jih je lani vzela teta pozaba. Končne razvrstitve v pokalu tokrat nismo nagrajevali, kot ponavadi, saj bo zaključna podelitev priznanj najboljšim v ELGONova NTP v Kulturnem domu v Cerknici, v četrtek 27.10.2011. Vabljeni vsi!

Slike objavimo jutri, kot tudi skupne rezultate in povzetek ELGONova Notranjskega tekaškega pokala 2011. Ostanite torej z nami.

Lepu je tečt!


PARTNERJI ELGONova NTP 2011:

Športna zveza Cerknica nosilec ELGONova Notranjskega tekaškega pokala 2011

Fundacija za Šport je partner ELGONova Notranjskega tekaškega pokala 2011
fso%20120x60 - Rezultati 8. Teka po Rakovem Škocjanu

 

 

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
elgonova big logo 270 - Rezultati 8. Teka po Rakovem Škocjanu

Medijski sponzor pokala so bile NKR novice

nkr3 - Rezultati 8. Teka po Rakovem Škocjanu