Danes je v dežju potekal 6. Maistrov tek na Uncu. To je bil uvod v ELGONova Notranjski tekaški pokal 2014. Na štartu se je zbralo prek 100 tekačic in tekačev v otroških in odraslih kategorijah.

Tekačice in tekači, ki so tekli na 8km, so na svoji progi lahko videli posledice žledoloma, ki je prizadel Notranjsko v februarju. Otroci so tekli na krajših tekih po travnati površini.

Pri članih je slavil Jože Petkovšek, drugi je 8km dolgo progo, ki poteka gor-dol pretekel Borut Albreht, na zadnjo stopničko pa je stopil Denis Guzelj. Članice so ravno tako tekle na isti razdalji, prva je pritekla Polona Kopač, sledila ji je Kristina Bele, tretje mesto pa je šlo v Postojno k Slavki Drobnič.

REZULTATI ABSOLUTNO1010469 - Rezultati 6. Maistrovega teka

REZULTATI PO KATEGORIJAH

Čestitke vsem, ki ste se danes uspešno premagali progo!

Oglejte si še obsežno FOTOGALERIJO. Če kdo želi fotko v polni velikosti, naj piše na . Kdor ima še kakšne fotografije, jih lahko deli z nami.

Naslednji tek v pokalu bo 12. Tek na Križno goro, ki bo v nedeljo, 13.4. v Ložu. Več pa kmalu v razpisu.

 

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2014:

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica fso%20120x60 - Rezultati 6. Maistrovega teka
 elgonova big logo 270 - Rezultati 6. Maistrovega teka– podpornik in donatorznak obcina cerknica napis zgoraj - Rezultati 6. Maistrovega teka

In ne pozabite:  Lepu je tečt!  icon smile - Rezultati 6. Maistrovega teka