Za nami je prvi tek v ELGONova NTP 2012. V organizaciji PGD Unec je danes potekal 4. Maistrov tek. Ugodno vreme privabilo preko 170 tekačev.NTP 20121 - Rezultati 4. Maistrovega teka na Uncu

Tekaška sezona se je na Notranjskem začela rekordno, saj se je danes teka udeležilo rekordno število tekačic in tekačev.

Ob pol enajstih so s svojimi teki začeli otroci. Njihove proge so bile nekoliko krajše kot prejšnja leta, morda je prav to vzrok, da jih je bilo danes kar 95. Bravo!

Pol ure kasneje so se na 8 kilometrov dolgo in zelo razgibano traso podali člani in članice. Gruča tekačev se je hitro raztegnila. Najbolj se je mudilo Luku, za njim sta v cilj pritekla Denis in Aljaž. V ženski konkurenci je slavila  Kristina, ki je v cilj prihitela pred  Polono in Anjo. Čestitke vsem!

Kmalu zatem je sledila pogostitev v centru Unca. Podelitev je bila izpeljana pri gasilskem domu. Poleg kolajn je za nagrade za najhitrejše v odraslih kategorijah poskrbel tudi švicarski Noyac, ki se ukvarja z izdelovanjem kompresijskih nogavic.  Posebna zahvala pa seveda tudi ELGONovi, ki je že drugo leto zapored generalni sponzor pokala.3317783 300x225 - Rezultati 4. Maistrovega teka na Uncu

Objavljamo rezultate:

REZULTATI PO KATEGORIJAH

REZULTATI ABSOLUTNO

Fotografije s podelitve si lahko ogledate tule. Vabim vse, da nam posredujete tudi svoje. Še ena, bolj obsežna galerija, ki vsebuje tako teke otrok, odraslih in tudi podelitev ter nasploh vse dogajanje na Uncu, se nahaja TUKAJ. Fotografije je prispeval Nace Farkaš.

Naslednji tek v ELGONova NTP 2012 bo 10. Tek na Križno goro, ki bo 15.4.2012 s štartom v Ložu. Razpis kmalu na naši strani.

PARTNERJI           ElgoNOVA NTP 2012:
fso%20120x60 - Rezultati 4. Maistrovega teka na Uncu Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Športna zveza
Cerknica