Danes se je na Cerkniškem jezeru nadaljeval ELGONova Notranjski tekaški pokal 2013. Teka se je udeležilo skoraj 200 tekačic in tekačev v vseh kategorijah.

NTP2013 lezec - Rezultati 17. Teka ob Cerkniškem jezeru

Športna zveza Cerknica je na čelu s Sebastjanom Štrausom pripravila super športno-rekreativni dogodek, ki prestavlja meje odličnosti v organizaciji tekem.

Oblačno vreme, ki nas spremlja že celotno pomlad, je tudi danes grozilo z dežjem. Vendar je zdržalo, tekačice in tekači smo tekli v suhem vseh 11,55km.

7005 10151633342842002 345943665 n - Rezultati 17. Teka ob Cerkniškem jezeru

Na štartu 17. Teka ob Cerkniškem jezeru.

Letos je bil štart na koncu asfalta pri gostišču Kebe. Ob pol desetih so s svojimi teki začeli najmlajši, ki so tekli po različnih progah na nasipu po jezeru.

Ob desetih so štartali še članice in člani. Prvi je v cilj pri moških pritekel Luka Ljubič, drugi Denis Guzelj in tretji Andrej Lindič. Pri dekletih je prva v cilj pritekla Valentina Rebec, pred Majo Peperko in Natašo Ančič Zavašnik. Čestitke vsem zmagovalcem, seveda pa si pohvale zaslužijo prav vsi tekači, ki so danes tekli ob največjem jezeru v Sloveniji, ki je v tem času kar polno, saj vreme ne skopari s padavinami.

Oglejte si rezultate:6029766 - Rezultati 17. Teka ob Cerkniškem jezeru

ABSOLUTNO

PO KATEGORIJAH

Objavljamo še skupno točkovanje po petih tekih:

ABSOLUTNO

PO KATEGORIJAH

Fotogalerije:

Fotografije s štarta in cilja ter podelitve nam je poslal tekač Matjaž Vrhunc.

Na 6 kilometru vas je v objektiv ujela Marija Hribar.

Obsežno fotogalerijo je prispeval Jani Curl.

Nace Farkaš je skozi otroke ovekovečil celotno prireditev.

Še ena fotogalerija celotne prireditve in vsega dogajanja.

Naslednji tek v ELGONova Notranjskem tekaškem pokalu je Olimpijski tek v Logatcu, ki bo 15.6.2013. Razpis kmalu na naši strani.

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2013:

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica fso%20120x60 - Rezultati 17. Teka ob Cerkniškem jezeru
 elgonova big logo 270 - Rezultati 17. Teka ob Cerkniškem jezeru– podpornik in donatorznak obcina cerknica napis zgoraj - Rezultati 17. Teka ob Cerkniškem jezeru

In ne pozabite:  Lepu je tečt!  icon smile - Rezultati 17. Teka ob Cerkniškem jezeru