Rezultati 15. Teka na Križno goro

Začetek ELGONova Notranjskega tekaškega pokala nam je postregel z mrzlim, a teku primernim vremenom in dobro udeležbo na Križni gori.

Tek, ki je letos doživel 15. izvedbo, za odrasle vedno s štartom v Ložu, odkoder je do vrha 856m visokega hriba še 4km vzpona.

NTP2017 znak - Rezultati 15. Teka na Križno goro

Skoraj 80 odraslih tekačic in tekačev se je pognalo proti vrhu točno ob 10h. Najhitreje je na cilj pritekel mladi Jaka Grže, sledil je Jure Ribnikar (prvič tekel v pokalu), kot tretji pa je prihitel Matjaž Arko. Pri dekletih je slavila Katarina Ožbolt, ki je prehitela Nino Prevec (prve stopničke absolutno), na najnižjo stopničko je pritekla Kristina Bele. Čestitke prav vsem, pa tudi vsem ostalim, ki ste premagali ta notranjski klanec.

Po koncu članskega teka so bili na vrsti otroški teki. Ti so bili letos kar za pol krajši. Tako so imeli otroci boljše pogoje za tek. Cicitek, tek za predšolske otroke pa je potekal na vrhu pri cerkvi.

Skupaj se je teka v vseh kategorijah udeležilo 133 tekačev, kar je dober uvod v pokal.

15. Tek na Križno goro – Rezultati absolutno
15. Tek na Križno goro – Rezultati po kategorijah

FOTOGALERIJA TEKA 1. Foto Marija Hribar.

FOTOGALERIJA TEKA 2. Foto Nace Farkaš

Naslednji tek v ELGONova NTP 2017 bo prvomajski tek na Slivnico. Razpis sledi kmalu.

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2017:

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica fso%20120x60 - Rezultati 15. Teka na Križno goro
 elgonova big logo 270 - Rezultati 15. Teka na Križno goro– podpornik in donatorznak obcina cerknica napis zgoraj - Rezultati 15. Teka na Križno goro

In ne pozabite:  Lepu je tečt!  icon smile - Rezultati 15. Teka na Križno goro