Za nami je zadnji tek v ELGONova Notranjskem tekaškem pokalu. Sledi še zaključno dejanje, ki bo tudi letos izvedeno v Kulturnem domu v Cerknici. Slavnostna podelitev najbolj vztrajnim in najhitrejšim na Notranjskem bo tako 5.11.

1. Tek ob Karlovici, na katerim sta bdela Igor in Ladi Klančar s prijatelji in ob pomoči ŠZ Cerknica, je ob severnozahodni rob Cerkniškega jezera privabil preko 140 tekačic in tekačev vseh generacij. Največ se je nabralo otrok, ki so tekli na krajših progah na koncu Dolenje vasi pri Lovrencu.
Ob pol 11 so se na 9,7km dolgo progo podali odrasli. Progo, ki se prve 4km ves čas nekoliko vzpenja, v drugem delu pa zravna in tudi spusti, je najhitreje v ženski konkurenci zmogla Katja Šivec, druga je pritekla Kristina Bele, tretja pa je bila Mojca Modic. V moški konkurenci je slavil Borut Albreht, ki je v finišu premagal Jožeta Petkovška, tretje mesto si je pritekel  Denis Guzelj. Bravo vsem tekačem!

REZULTATI ABSOLUTNOCelozaslonski zajem 27.4.2014 220351 - Rezultati 1. Teka ob Karlovici
REZULTATI PO KATEGORIJAH

Objavljamo tudi končno točkovanje ELGONova NTP 2014:

Zmagovalka absolutno je tako postala Kristina Bele, druga je Katja Šivec, tretje mesto pa gre v roke Bojane Levstek.
Zmagovalec absolutno je Jože Petkovšek, ki je prvo mesto v skupnem točkovanjem osvojil pred Denis Guzljem, tretji je Borut Albreht.

KONČNO TOČKOVANJE ELGONOVA NTP ABSOLUTNO
KONČNO TOČKOVANJE ELGONOVA NTP KATEGORIJE

Fotogalerije 1. Teka ob Karlovici: foto Nace Farkaš.

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2014:

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica fso%20120x60 - Rezultati 1. Teka ob Karlovici
 elgonova big logo 270 - Rezultati 1. Teka ob Karlovici– podpornik in donatorznak obcina cerknica napis zgoraj - Rezultati 1. Teka ob Karlovici

In ne pozabite:  Lepu je tečt!  icon smile - Rezultati 1. Teka ob Karlovici