EN NTP2011 RGB pokoncni - Pridite v Cerknico na zaključek ELGONova NTP 2011V četrtek 27.10. 2011 ob 19h bomo v kulturnem domu Cerknica pripravili zaključno prireditev ELGONova Notranjskega tekaškega pokala 2011.

Na prireditvi, na katero ste vabljeni vsi, nas bodo zabavali trije izvajalci narodno zabavne glasbe, Duo Dalton, Grahovski Mušketirji in tekač Stane Kralj s svojo harmoniko, ki je blestel v našem pokalu in v oddaji Ljubezen na seniku. Vse skupaj bo povezoval Aleš Brlan.

Spomnili se bomo poteka pokala, predstavili izdelovalca sončnih elektrarn ELGO Nova, ki je poskrebel, da je na vseh tekih sijalo sonce (ste opazili?), nagradili bomo vse zmagovalce in tudi vse, ki so se udeležil vseh osmih tekov v pokalu. Razglasili bomo tudi naj osnovno šolo, ki ni ena izmed največjih v občinah, kjer poteka pokal.

Na prireditvi bodo prisotni organizatorji vseh tekov, župani vseh občin, kjer so potekali posamezni teki ELGONova NTP, zato lahko to priložnost izkoristite tudi za klepet z njimi in podate predloge za izboljšanje našega, zdaj že priljubljenega pokala.

Vabimo vas, da se zaključka letošnjega pokala udeležite vsi, ki ste v njem sodelovali kot tekači, navijači, kakorkoli… pripeljite družinske člane, prijatelje in radovedne sosede.

Če sicer velja: LEPU JE TEČT!
naj v četrtek velja: LEPU D’ S’ PRŠU!

 

Šporni pozdrav,

Milan GORNIK
predsednik Športne zveze Cerknica