Pozdravljeni kolesarji!

Prejšni vikend je bil dvojni program. Na praznično soboto se je sedem kolesarjev zapeljalo na primorsko. Dane, Slavko, Pile, Desan, Vinko, Damjan in Rok so 97 km dolgo traso prevozili v dobrih treh urah s povprečno hitrostjo 29,1 km/h. V nedeljo sva se proti Vrhniki v nepredvidljivem vremenu podala dva kolesarja. Anita in Toni sva 72 km dolgo traso prevozila v treh urah s povprečno hitrostjo 24,0 km/h.

Ta teden so prvomajski prazniki.

Prvega maja ture uradno ni, ker v Grahovem v organizaciji našega društva poteka Tek na Slivnico. Vsi člani društva smo vabljeni, da se ob 7.30 uri dobimo pri gasilskem domu v Grahovem in pomagamo pri organizaciji prireditve. Popoldne pa se bomo kolesarji dobili ob 13.00 uri v Cerknici in odkolesarili okoli 60 km.

Drugega maja gremo v Rovte.  Trasa je naslednja: Cerknica – Rovte – Hlevni vrh – Smrečje – Vrhnika – Cerknica. Dolžina ture je okoli 81 km.

V nedeljo gremo v Loški potok. Trasa je naslednja: Cerknica – Ravnik – Sodražica – Loški potok – Cerknica. Dolžina ture znaša približno 76 km.

Se vidimo v četrtek dne 2.5.2013 in v nedeljo dne 5.5.2013 ob 09.00 uri v Cerknici pri pošti.

Dodatne informacije dobite na 031 779 375 ali na .

Lp, Toni