Odtekli smo prvih pet tekaških prireditev v letošnjem NTP. S tem se je zaključil spomladanski del pokala in nastopilo je Notranjsko Tekaško Poletje icon7 - NTP 2009 - seštevek po spomladanskem delu

Skupno točkovanje po prvem delu NTP 2009 izgleda takole:

Rezultate si lahko ogledate v ločenem oknu od TUKAJ. Preverite točkovanja in nam morebitne nepravilnosti sporočite čimprej. Za morebitne napake se opravičujemo in so nenamerne.

Točke v pokalu so dobili prav vsi udeleženci, ki so končali kakšen tek in so bili pravilno prijavljeni v svoji kategoriji. Prva mesta so praviloma v rokah drugih tekačev, kot lani a do konca so še tri preizkušnje in marsikaj se lahko spremeni, saj bomo tudi letos najslabšo uvrstitev brisali (pravila). Takoj za njimi pa smo predvsem tisti, ki redno (a počasi) tečemo na vsaki prireditvi wink - NTP 2009 - seštevek po spomladanskem delu

Jesenski del pokala, s tremi tekmami, se začne v nedeljo 13.9. v Novi vasi na Blokah, kjer nas čaka nova trasa na 1. Teku po Blokah. Se vidimo!

PARTNERJI NTP 2009:
fso%20120x60 - NTP 2009 - seštevek po spomladanskem delu Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Obcina%20Cerknica 60 - NTP 2009 - seštevek po spomladanskem delu Občina Cerknica in Športna zveza Cerknica, ki je nosilec NTP 2009
oron 150 - NTP 2009 - seštevek po spomladanskem delu Lokalna kabelska postaja TV Oron
Novolit logo - NTP 2009 - seštevek po spomladanskem delu
Novolit d.o.o., Nova vas