NTP2010 lepujetect - NTP 2010 - Lepu je blu tečt!

foto: Franci Bricelj; na sliki: Janez Milavec – sicer avtor programske opreme za obdelavo  rezultatov v NTP in Tina Mlinar.

NTP 2010 je zaključen. Zaznamovala ga je najnižja udeležba do sedaj. Vseeno je bilo lepo tečt.

Objavljam skupne rezultate v NTP 2010, ki se je zaključil na zelo moker in blaten način, na Teku po polhovih stopinjah v nedeljo 17. oktobra.

REZULTATI:

Absolutna razvrstitev

Razvrstitev po kategorijah

Letos si posebne čestitke zaslužijo tisti, ki so tekli na vseh tekih; takih je bilo le 18 in to so Sara Zidar, Ema Bebar, Križmančič Anja, Manca Milavec, Katja Zidar, Katarina Kovačič, Kristina Bele, Nejc Šraj, Meris Dulič, Jure Bebar, Martin Drobnič, Jaka Milavec, Gregor Pirman Prhne, Robi Mikuž, Marko Abram, Anton Rok, Milan Doganoc in Janez Klančar.

Čestitam sicer tudi vsem, ki ste se udeležili katerega koli teka. Čestitam pa tudi novim zmagovalcem v NTP za mladino, to so letos osnovnošolci iz Osnovne šole Toneta Šraja Aljoše iz Nove vasi. Bili so tako najštevilčnejša zasedba v pokalu, kot tudi najuspešnejša šola po kriteriju števila zbranih točk glede na št. učencev posamezne šole. Priznanje jim bomo izročili predvidoma na Novoletnem teku. Priznanje pa si zasluži tudi Nace Farkaš, učitelj telesne vzgoje na tej šoli, ki je vse te otroke navdušil in skrbno pripeljal na vsako prireditev. Super Nace je za vas tudi poslikal vsak tek.

STATISTIKA NTP 2010:
NTP2010 obisk tekem - NTP 2010 - Lepu je blu tečt!

 

Graf obiskov letošnjih tekov kaže, da nas je bilo v prvem delu pokala veliko več, kot v drugem.

Vso statistiko si oglejte na ločeni strani. (se odpre v novem zavihku)

 

Udeležba na tekih je v primerjavi z lanskim letom upadla za 40%. Verjetno gre za kombinacijo različnih dejavnikov, ki so k temu pripomogli a odgovornost prevzemam sam in za naslednje leto napovedujem nov veter v NTP oz. kar novo vetrnico wink - NTP 2010 - Lepu je blu tečt!

 

Končana je prva olimpijada za NTP. V prvih štirih letih se je pokal utrdil na Notranjskem, letošnja manjša udeležba je le dokaz, da imamo še dovolj dela in je tudi spodbuda, da v večji meri uresničimo cilje, za katere je bil pokal ustanovljen.

Zahvaljujem se vsem tekačem in navijačem, ki ste bili na katerem koli teku, vsem prostovoljcem brez katerih prireditev nebi bilo moč izpeljati (hvala vsem gasilcem!), hvala tudi vsem orgaizatorjem, ki ne popuščate kljub manjši udeležbi. Hvala Športni zvezi Cerknica oz. Dušanu, ki v ozadju skrbi, da je pokal izvedljiv. Hvala še sponzorjem in vsem tistim, ki to še boste icon7 - NTP 2010 - Lepu je blu tečt!

Se vidimo zelo kmalu v NTP 2011. Do takrat pa ne pozabite:

LEPU JE TEČT!

p.s.

Vsem, ki niste prejeli medalj ali pokalov za skupno razvrstitev, vam sporočam, da vam jih bomo dostavili.

PARTNERJI NTP 2010:  

fso%20120x60 - NTP 2010 - Lepu je blu tečt!

Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.

Športna zveza Cerknica

 

Športna zveza Cerknica je nosilec Notranjskega tekaškega pokala 2010
Kovinoplastika Loz - NTP 2010 - Lepu je blu tečt! Kovinoplastika Lož
svarog wellness - NTP 2010 - Lepu je blu tečt! Wellness SVAROG zajema dejavnosti:

Nega obraza in telesa, Pedikura, Manikura, umetni nohti, Individualni programi oblikovanja telesa – prehrana, vadbaMasaža,  Depilacija, Kavitacija – nekirurška liposukcija, oblikovanje telesa, Spa kapsula – sprostitev in oblikovanje telesa, Savne – infra savna in finska savna

Novolit logo - NTP 2010 - Lepu je blu tečt! Novolit, Nova vas