Opišimo Notranjski tekaški pokal s slikami. Razpisujemo fotonatečaj z naslovom Notranjska teče.

fotonatecaj ntp2009 m - Fotonatečaj Notranjska teče 2009 - razpis

Tik pred zadnjimi tremi tekaškimi zbori na notranjskem vas vabimo, da nam pošljete svoj izbor slik, ki ste jih že ali jih še boste posneli na kateri koli tekmi v NTP 2009.

Letos smo doživeli že pet tekov na katerih ste množično slikali. Morda se vam zdijo vaše slike nezanimive, ker ste slikali predvsem vaše sorodnike in prijatelje a verjemite, te slike so zanimive vsem udeležencem. Mnoge od njih so vredne pozornosti, tri od njih pa bodo še nagrajene!

Preglejte svoje zbirke iz letošnjih petih tekov, naostrite objektive še na prihajajočih treh in nam pošljite vaših NAJBOLJŠIH 5.

Fotografirate lahko z "mobitelom" ali fotoaparatom, resnim ali "iz praška". Pomemben je motiv in ne tehnična dovršenost. Prikažite vzdušje, čustva, napetost v zraku pred štartom, nerodnost ali spretnost, prizadevnost ali brezbrižnost, zadovoljstvo ali škripanje zob… ponošene superge ali nove modrce… prikažite, kako lepo nam je na skupnih tekih.

Preberite PRAVILA in do 13.10.2009 pričakujemo vse vaše fotografije. Lahko pošljete vseh 5 na enkrat ali vsako posebej. Pričakujemo jih na (pozor, ta elektronski naslov je namenjen izključno prejemu fotografij za druge informacije uporabite društven e-naslov iz kontaktov).

NAGRADE?

Fotonatečaj je podprlo podjetje Eventus sistemi s simboličnimi nagradami za najboljše tri:

1. nagrada: tipkovnica z miško Microsoft
2. nagrada: mp3 predvajalnik Creative
3. nagrada: USB ključek 2GB Crucial

Objavljen bo širši izbor najboljšh in najbolj zabavnih fotografij, nagrajene pa bodo tiste, ki bodo najbolje prestale kritični pogled izkušenega fotografa in tekača, Miloša Tonija.

logo - Fotonatečaj Notranjska teče 2009 - razpis