Kot opažate v zadnjem času, se na naši strani dogajajo “čudne” stvari. Nič hujšega, samo ob rojstvu povsem nove strani potrebujemo še nekaj časa, da stran uredimo, kot ste jo vajeni in kot jo želimo.

mitja rok - Novo spletno stran še vedno urejamo...

Rok Mitja

Podoba je skoraj taka, kot prej, vsaketoliko pa kaj izgine in se spremeni, v starih člankih ni več pravih povezav in/ali slikic in podobno. Za vse skupaj je kriv seveda Mitja Rok, navdušen kolesar in DOSovec, računalničar, skoraj že diplomirani štromar, fant od fare skratka.

Ta fant je pljunil v roke in opravil ogromno delo in to je še najmanj vidno takole, na prvo oko. Najprej je s svojo ekipo zamenjal strežnik; to je ena velika kišta, kjer leži tale in še mnoge njegove strani. Potem je postavil novo, sodobno in zmogljivejšo osnovo (WordPress) na kateri zdaj vzpostavljamo našo stran. Nato pa je prenesel še vso staro vsebino na novo osnovo (okoli 350 objav) in zdaj je potrebno še veliko dela, da bo vse, kot smo si zamislili (organizacija strani, povezave, slike…).

Nova osnova nam zagotavlja, da bo stran še dolgo sodobna in redno nadgrajena z novimi funkcijami, najbolj pa nam avtorjem olajšuje delo z vsebinami. Potrudili se bomo, da bo tu pisalo več avtorjev in da bo za vas še več zanimivega branja.

slo design - Novo spletno stran še vedno urejamo...

www.slo-design.com

Vse to Mitja počne s svojo ekipo spletnih mojstrov SLO-Design na pol prostovoljno. Brez tega dela in skrbi, ne bi bilo najbolj brane strani na Cerkniškem, zato hvala ti Mitja & Co. Še te bomo gnjavili 🙂