Od danes naša spletna stran testno teče na novem hitrejšem strežniku gostitelja Slo-design. Za prehod smo se odločili v želji po hitrejšem odpiranju strani, zaradi dodatnega prostora ter povečanega pretoka podatkov. Tudi na ta način želimo športne vsebine še bolj pribljižati Notranjcu in Notranjki.

Za nemotem prehod se zahvaljujemo Mitji Roku in njegovem Slo-designu, kot donatorju pa Športni zvezi Loška dolina, ki je prispevala namenska sredstva prav za strežnik naše spletne strani!

Ker delujemo izključno na prostovoljni osnovi in del svojega prostega časa posvečamo tudi razvoju in vsebini te spletne strani, smo se odločili, da na stran uvedemo oglase. To nam sicer ni všeč in upamo, da vas ne motijo preveč. Želimo si, da nam bodo nekoč pokrili vsaj stroške strežnika. Vsakokrat, ko kliknete na oglas na naši strani nam priskrbite 0,02€. Za vsak klik se vam seveda zahvaljujemo!

V kolikor opazite kakršne koli nepravilnosti pri odpiranju strani vas prosimo, da nam to sporočite. Za hitro in varno brskanje po spletu in naših straneh priporočamo Mozilla Firefox in Google Chrome.