Danes smo naredili nekaj dobrega zase in za družbo. Udeležili smo se dobrodelnega teka s štartom izpred Kovinoplastike Lož v organizaciji OŠ Stari trg in Športne zveze Loška dolina.

Tek in pohod sta bila izvedena na nivoju, ki smo ga vajeni iz tekmovalnih prireditev. Organizacija torej odlična, vsi smo dobili tisto po kar smo prišli. Netekmovalna narava prireditve ima svoj čar, saj je bistvo tekanja ali pohajanja druženje v dobri volji, kar nam je danes, vsaj Sovicam, odlično uspelo. Svoje doda še dobrodelnost; danes smo vsi udeleženci prispevali eno malenkost (5€ ) in nabralo se je 1035€, ki jih je organizator podelil Društvu Sožitje Cerknica in Loška dolina. Prireditev torej, ki jih manjka, zato hvala ga. Farkaš in njenim pomočnikom. Upam, da bo velika udeležba spodbuda za ponovitev in vztrajanje.

Za popestritev še zemljevid trase na Geopediji.

Vesel sem, da smo na tej prireditvi dobili priložnost podeliti priznanje za najuspešnejšo osnovno šolo na letošnjem Notranjskem tekaškem pokalu, ki jo je prejela OŠ Stari trg. S tem smo izpolnili še zadnjo obljubo NTP 2007 in končno se lahko posvetimo pripravam na NTP 2008 o katerem napišem več po Novem letu.