Notranjski tekaški pokal ebm-papst 2018 – pregled novosti

Notranjski tekaški pokal teče novi sezoni naproti. Gibanje, ki je preraslo v največji športni rekreativni dogodek na širšem Notranjskem, prinaša nekaj prijetnih novosti.

Gotovo največja novost je ta, da je, kot je že v imenu razvidno, nov sponzor pokala. Po dolgoletnem sponzorju, ELGONovi iz Podskrajnika, je generalni sponzor z letom 2018 postalo podjetje ebm-papst, ravno tako s sedežem v Podskrajniku. Veseli nas, da lokalna podjetja podpirajo zdrav način življenja in spodbujajo ljudi k rekreaciji in športu.

Druga novost je spodbujanje k čim večji udeležbi na pokalu. Tako uvajamo novost – tisti tekač in tekačica, ki bosta dosegla najboljši povprečni rezultat, bosta nagrajena s praktičnimi nagradami in brezplačnimi vadbami. Prva nagrada na Križni gori bo brezplačna mesečna vadnina za najboljši povprečni moški/ženski čas. Sponzor nagrad je Izišport.

Tretja novost je možnost, da izpolnite prijavnico za posamezen tek že na spletni strani, jo prenesete na svoj računalnik in jo izpolnjeno prinesete na prijavno mesto posameznega teka in se tako izognete morebitni gneči.

Še vedno pa z nami ostajajo vsi dolgoletni podporniki in donatorji pokala:

Športna zveza Cerknica, Občina Cerknica, Fundacija za šport, številni manjši sponzorji posameznih tekov in generalni sponzor, ebm-papst.

Prvi tek je pred vrati, v nedeljo, 22.4. se vidimo na 16. Teku na Križno goro s startom v Ložu ob 10.00. Celoten razpis si oglejte tule.