Pozdravljeni kolesarji!

Prejšni vikend je bil za nami dvojni program.

V soboto se nas je po idrijskih, cerkljanskih in rovtarskih klancih podilo pet kolesarjev. Dane, Slavko, Pile, Sandi in Toni smo 182 km dolgo traso prekolesarili v dobrih sedmih urah in pol s povprečno hitrostjo 24,0 km/h.

V nedeljo je na start prišel le Gale, ostali smo očitno celili posledice sobotnega maratona, nekaj naših članov pa se je udeležilo Loveman triatlona na Bledu.

V nedeljo je na sporedu naš tradicionalni Sovičin kronometer na relaciji Cajnarje – Topol dolg 7 km. Kronometer je v prvi vrsti tekma samega s sabo, zato ste vabljeni vsi, ki bi radi preizkusili svoje sposobnosti. Najbolj pridni udeleženci sovičinih kolesarskih akcij v tekočem letu pa se bomo po posebnih pravilih udarili za prehodni pokal. Zaželjeno je, da se v nedeljo dobimo v čimvečjem številu. Kot je že v navadi, se bomo pred štartom kronometra malce ogreli in se do Cajnarjev pripeljali preko Bloške planote.  Trasa je naslednja: Cerknica – Nova vas – Ravnik – Cajnarje – Topol – Cerknica. Dolžina je okoli 45 km.

Se vidimo v nedeljo dne 25.9.2011 ob 09.00 uri v Cerknici pri pošti.

Dodatne informacije dobite na 031 779 375 ali na .

POZOR! Začetek ture je spremenjen na 09.00 uro.

Lp, Toni.