Pozdravljeni kolesarji!

Prejšni vikend smo kolesarili tako v soboto kot v nedeljo. Na Slavkovem maratonu se nas je podilo devet kolesarjev. Dane, Slavko, Frenk,  Roman,  Sandi in Sabi so opravili s celotno traso v dolžini 149 km v dobrih petih urah in pol s povprečno hitrostjo 27,0 km/h. Pile in Toni sva se jim pridružila v srednjem delu trase. Pile je šel do konca, Toni pa je zaključil po rehabilitacijskih 52-ih km. V zadnjem delu nam je nasproti prišel še Desan. Tukaj si lahko ogledate fotogalerijo.

V nedeljo je na načrtovani trasi kolesarilo pet kolesarjev. Na Nanos so se podali Slavko, Vinko, Roman in z manjšo zamudo Mitja ter 95 km prekolesarili v slabih štirih urah s povprečno hitrostjo 25,0 km/h, Frenk pa se jim je pridružil za nazaj v Razdrtem.

V nedeljo gremo na Kurešček iz južne strani. Trasa je naslednja: Cerknica – Ravnik – Karlovica – Rob – Kurešček – Rob – Lužarjev breg – Ravnik – Cerknica. Dolžina je okoli 90 km.

IMG 18 300x225 - Nedeljska kolesarska tura 16.september 2012 - Kurešček

Če si sovice v Sežani pri Marini po vrhunskem kosilu zaželijo pogled na morje, jim ga teta Marina priskrbi.

Se vidimo v nedeljo dne 16.9.2012 ob 09.00 uri v Cerknici pri pošti.

POZOR! Začetek ture je glede na napoved jutranjih temperatur spremenjen na 09.00 uro.

Vabljeni tudi na Sovičino torkovo rundo in Sovičino petkovo srečanje. Zbirno mesto je v Cerknici pri pošti ob 18.30 uri.

Dodatne informacije dobite na 031 779 375 ali na .

Lp, Toni.