Predsednik TKD Sovice, Aljaž Gornik, aktivno in uspešno deluje tudi v nogometnemu klubu Bravo (www.nk-bravo.si) in sicer kot trener. S svojim znanjem, ki ga pridobiva na Fakulteti za šport pomaga pri treniranju selekcij U-16 in U-18 let starosti. V teh dveh selekcijah je kar nekaj nogometašev, ki veliko obetajo. Eden izmed njih je tudi Boris Vidovič, ki je izjemno nadarjen in se je prijavil na razpis Zavarovalnice Triglav, ki bo 7 finalistom razpisa podelila finančno pomoč.

2013 05 15 19.53.57 300x224 - Aljaž Gornik - trener mladega upa Borisa Vidoviča

Aljaž Gornik in Boris Vidovič

Na razpis so se prijavili nadarjeni športniki, ki v svoji disciplini izstopajo in imajo skupaj s svojimi trenerji jasno zastavljene cilje. Zavarovalnica Triglav se je odločila, da bo 7 finalistom podelila finančno pomoč in jim tako olajšala pot do uresničitve svojih sanj. V finalni izbor se je uspelo uvrstiti tudi Borisu Vidoviču.

V našem društvu smo prepričani, da za vsakim vrhunskim športnikom, stojijo tudi vrhunski trenerji. Zato smo ponosni, da je Aljaž Gornik eden izmed trenerjev Borisa Vidoviča!

Na spletu (http://www.mladi-upi.si/clanek/up/boris-vidovic.html) si lahko ogledate video predstavitev v kateri sodeluje tudi predsednik TKD Sovice.

Prav tako lahko na spletu (http://www.mladi-upi.si/) glasujete za Borisa, ki si to pomoč zagotovo zasluži in jo tudi potrebuje!