Maistrov tek 2010 pasica - Rezultati 2. Maistrovega teka

S tekom, ki nosi ime generala Maistra, se je žačel Notranjski tekaški pokal 2010

Otroci na Maistrovem teku 2010 - Rezultati 2. Maistrovega tekaTek po Unškem krasu je minil v prijetni atmosferi in primernem vremenu za tekače in pohodnike, ki pa so imeli svojo pot. Zbralo se nas je 142 tekačev, kar je manj kot lani, videli pa smo kar nekaj novih obrazov na tekih NTP. PGD Unec in sodelavci so nam pripravili prijetno tekaško dopoldne.

Začelo se je s teki osnovnošolcev, ki so bili tokrat speljani v enakih krogih, za vsako kategorijo eden več. Največ je bilo znova osnovnošolcev iz Blok pa iz Starega trga, Rakeka, Unca. Doživeli smo dve “novi” zmagi, za OŠ Cerknica je eno pritekla Klara Lekše in za OŠ Loški potok drugo Tjaša Lavrič. Torej so tudi v teh dveh šolah dobri tekači. V NTP pa so se vrnili dobri tekači tudi iz Šmartnega pod Šmarno Goro, pa iz bljižne Planine, Brezovice, Velikih Lašč…

Na tekih malo manj mladih je bilo več moških, kot lani in manj žensk… pa saj menda niste nehale migat? V cilju smo bili, kot ponavadi vsi zadovoljni. Prvim štitim fantom se je nekam mudilo in so bili vsi hitrejši, kot lanski zmagovalec, letos je to postal Bregar Gašper. Začetni klanec je Gašper preletel tako, da se nam je še ostalim zazdel položnejši. Zmagovalka med ženskami je postala Nadja Šušnjar, ki pa je prišla v cilj tako spočita, da očitno rabi konkurenco.

REZULTATI:

Rezultati po KATEGORIJAH, 2. Maistrov tek; Unec, 10.4.2010

Rezultati ABSOLUTNO, 2. Maistrov tek; Unec, 10.4.2010

Kot zanimivost objavljamo še članske rezultate po klubih: REZULTATI PO KLUBIH

prvepunce - Rezultati 2. Maistrovega teka

Naslednji tek bo že prihajajočo nedeljo, 18.4.2010, 8. Tek na Križno goro s štartom v Ložu. Razpis v kratkem!

PARTNERJI NTP 2010:
fso%20120x60 - Rezultati 2. Maistrovega teka Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Športna zveza
Cerknica
Športna zveza Cerknica je nosilec Notranjskega tekaškega pokala 2010

… in ne pozabi, Lepu je tečt!