Lokostrelci osvojili prve medalje!

Lokostrelci TKD Sovica smo že zelo aktivni, vidni pa so tudi prvi rezultati tekem. 14.5.2017 smo se udeležili zunanjega Šolskega regijskega tekmovanja v Ankaranu, kjer je Pavel Strle premagal vso konkurenco in domov prinesel Zlato. Maj Ileršič je v svoji kategoriji zasedel odlično drugo mesto. Iris Kandžič pa se je z drugim mestom postavila ob bok svetovni podprvakinji Sanji Tevž. Z odličnim rezultatom je sicer kot edina v kategoriji domov prinesla Zlato tudi Ria Ileršič. Učenci pa so v kategoriji 1.-3. razred ekipno osvojili bronasti pokal, prav tako bronasti pokal so ekipno dosegli učenci 7.-9. razred. Čestitke tudi vsem ostalim tekmovalcem, ki so v tako kratkem času prav tako dosegli odlične rezultate, in tako prav vsi nastreljali normo za udeležbo na državnem tekmovanju, ki je potekalo 4.6.2017 v Gradacu.

Na državnem prvenstvo osnovnih in srednjih šol v Gradacu, pa je Ria Ileršič osvojila naslov državne podprvakinje, Maj Ileršič pa je v svoji konkurenci dosegel odlično tretje mesto. Čestitke tudi ostalim tekmovalcem.

Vsi rezultati so objavljeni na strani LZS v zavihku TEKMOVANJA/Vabila in rezultati 2017 (http://www.archery-si.org/?mod=tekme&action=viewTekma&action_id=664)

medalje - Lokostrelci osvojili prve medalje!

medelje1 - Lokostrelci osvojili prve medalje!

 

Lokostrelstvo podpirajo:

Avtovleka Mulec s.p., Damijan Antončič s.p., Žaga Grahovo Mihelčič s.p., Brobal d.o.o., Indira Dulić s.p., Osnovna šola Notranjski odred Cerknica,

logotip občina cerknica - Lokostrelci osvojili prve medalje!

portna zveza cerknica logo - Lokostrelci osvojili prve medalje!

 

 

papigal - Lokostrelci osvojili prve medalje!

varnstni pas - Lokostrelci osvojili prve medalje!

CASTEL LOGO - Lokostrelci osvojili prve medalje!