V Kulturnem domu v Cerknici je danes potekalo sklepno dejanje letošnjega ELGONova Notranjskega tekaškega pokala. Polna dvorana in prijetno vzdušje je bilo dobro zagotovilo, da se nam obeta lep zaključek pokala.

A277330 300x225 - ELGONova NTP 2011 zaključen

Poteza, da se najboljše v skupnem seštevku ter tekače, ki so bili na vseh tekih, razglasi na posebni prireditvi in ne takoj po zadnjem teku, se je izkazala za dobro sprejeto, saj se je Kulturni dom v Cerknici lepo zapolnil.

Prireditev je vodil Aleš Brlan in naredil iz nje zanimiv dogodek. Seveda ni manjkalo niti muzikantov. Nastopili so Duo Dalton, Grahovski mušketirji in tekač Stanislav Kralj s svojo harmoniko.

A277368 300x203 - ELGONova NTP 2011 zaključenPriznanja najboljšim in najbolj vztrajnim so podelili župan občine Cerknice Marko Rupar, član biatlonske A reprezentance in aktualni svetovni podprvak v letnem biatlonu Simon Kočevar ter naš generalni sponzor, Boštjan Ule, direktor podjetja ELGONova, ki je v letošnji sezoni pomagalo sooblikovati uspešen tekaški pokal. Boštjan, sam tudi nekdaj aktiven tekač na smučeh je znal prisluhniti NTP-ju in nasploh športno – rekreativnim dogodkom. Na ta način je gotovo lahko odličen zgled tudi za ostala podjetja.EN NTP2011 RGB pokoncni - ELGONova NTP 2011 zaključen

Oglejte si FOTOGALERIJO zaključka pokala.

Vsem tekačem, organizatorjem, sponzorjem, Športni zvezi Cerknica in nasploh vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k uspešni izvedbi že pete sezone tekaškega pokala na Notranjskem, se iskreno zahvaljujemo. Upam, da se vidimo tudi v sezoni 2012!

Do takrat pa ne pozabite, da tudi pozimi Lepu je tečt 🙂

PARTNERJI ELGONova NTP 2011:

Športna zveza Cerknica – nosilec ELGONova Notranjskega tekaškega pokala 2011

Fundacija za Šport je partner ELGONova Notranjskega tekaškega pokala 2011
fso%20120x60 - ELGONova NTP 2011 zaključen

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
elgonova big logo 270 - ELGONova NTP 2011 zaključen

Medijski sponzor pokala so bile NKR novice

nkr3 - ELGONova NTP 2011 zaključen