V nedeljo, 17.6.2012, TSK Valkarton Logatec organizira Olimpijski tek. To bo letošnji peti tek v ELGONova Notranjskem tekaškem pokalu.NTP 20121 - Vabilo na Olimpijski tek Logatec

Proga Olimpijskega Teka je večinoma ravninska, primerna za vse vrste tekačev. Tek na 9,8km bo štel za skupno točkovanje v ELGO Nova NTP-ju, tek na 3,3km pa bo rekreativnega in netekmovalnega značaja. Otroci bodo tako kot na vseh tekih doslej, štartali v treh različnih kategorijah. Štart vseh tekov bo pred tovarno Valkarton v Logatcu. Tek vseh kategorij poteka po asfaltu. Tek na 9,8km in rekreativni tek potekata po isti trasi, le da tekači na daljši trasi progo premagajo trikrat.

Olimpijski tek zaključuje uspešen spomladanski cikel ELGO Nova Notranjskega tekaškega pokala.

Rekreativni tek na 3,3km:

Štart ob 9:00 izpred tovarne Valkarton. Teče se en krog po asfaltnih ulicah Logatca. Štartnine za osnovnošolce, ki se bodo udeležili te razdalje ni, za odrasle pa znaša 3 EUR. Tek je netekmovalne narave, namenjen tistim, ki se jim zdi proga na 9,8km prezahtevna ali drugim, ki jim ležijo krajše razdalje. Podelitve na tej razdalji ni. Vsak tekač dobi osvežilni napitek in spominsko majico.

Osnovnošolski teki, ki štejejo za ELGO Nova NTP 2012:

P1/F1: 600m – štart ob 9:30

P2/F2: 1000m – štart ob 9:35

P3/F3: 1900m – štart ob 9:45

Štartnine za osnovnošolce ni. Vsak tekač dobi napitek in majico. Štart vseh tekov izpred Tovarne Valkarton.

Članski tek za ELGO Nova NTP na 9,8km:

Pozor! Člani tečejo 3 kroge, članice pa le 2. Tako je proga za člane dolga 9,8km, za članice pa 6,5km. Štartnina za člane in članice znaša 10 EUR. Vsak dobi majico, napitek in malico. Štart je ob 10:00 izpred tovarne Valkarton.

Prijave bodo zbirali na parkirišču pred tovarno Valkarton:

– Od 8:00 do 8:45 ure  deklice, dečki  in rekreativci
– Od 8:00 do 9:30 ure  članice in člani za NTP

Prosimo upoštevajte napotke prijavne ekipe. Teče se na lastno odgovornost. Prireditev poteka v vsakem vremenu. Štartne številke so vračljive! Teče se po pravilih ELGO NOVA NTP 2012.

Razglasitev rezultatov bo predvidoma ob 11:30.

Kako je bilo lani, si oglejte tukaj.

Dodatne informacije: Darko Slabe – 041 524 293; .  Za še več informacij, ki vsebujejo tudi zemljevid vseh prog, kliknite na spletno stran organizatorja teka TSK Logatec.

Tudi letos bomo za tekače, ki se bodo udeležili vseh tekov v pokalu, pripravili na slavnostni prireditvi po koncu sezone v Kulturnem domu v Cerknici posebna priznanja. Torej še dodaten razlog več, da se udeležite vseh osmih tekov in se s tem zapišete med najbolj vztrajne tekače na Notranjskem. Tisti, ki ste bili na Maistrovem teku in na Križni gori in Slivnici in na Cerkniškem jezeru, vas pričakujemo tudi na tem teku icon wink - Vabilo na Olimpijski tek Logatec .

 

PARTNERJI ELGO Nova NTP 2012:
fso%20120x60 - Vabilo na Olimpijski tek Logatec Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica.
Športna zveza
Cerknica
Športna zveza Cerknica je nosilec ELGO Nova Notranjskega tekaškega pokala 2012

elgonova big logo 270 - Vabilo na Olimpijski tek Logatec

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova