Ljubitelji rekreativnega teka na dolge proge!

ŠD Tek je lek ponovno organizira tekaški dan v Rakovem Škocjanu. Rekreativni tek deloma poteka na progi tradicionalnega Šentovega Dobrodelnega teka. Namenjen je vsem, ki radi tečete. Tekaški dan v Rakovem Škocjanu je zaradi termina odlična priprava za nastop na Ljubljanskem maratonu za vse tiste, ki nameravate preteči 21 km ali 42 km. Posebnost je, da ta rekreativni tek ni tekmovalne narave, tekači tečejo tempo, ki si ga zastavijo, se bomo pa trudili, da ostanemo v skupini. Po potrebi v dveh različnih hitrostih. Proga je nezahtevna, poteka po makadamski cesti z rahlimi klančinami. Dolžina kroga je 4,8 km, vsak udeleženec pa si lahko poljubno izbira dolžino proge tako, da si izbere število krogov, ki jih namerava preteči. Vstopna postaja je pri CŠOD Rak (Center šolskih in obšolskih dejavnosti), Rakov Škocjan, kjer bo tudi okrepčevalna postaja.

Na ta način bomo naredili dolgi tek v skupini s suportom (družbo, pijačo in prigrizki), po želji pa boste lahko dobili nasvete za pripravo na tekmovanje in kaj koristnega o prehranjevanju pred tekmo in pravilni tehniki teka.

 

 

DATUM:                                             29.9.2013

ZBIRNO MESTO:              Dom Rak, Rakov Škocjan

START:                                 8.00

PROGA:                                               dolžina kroga 4,8 km / udeleženci poljubno izbirajo število krogov

CILJ:                                      Dom Rak, Rakov Škocjan

STARTNINA:                      10,00 €, brez toplega obroka 6€

PRIJAVE:                             do 18.9.2013 – kasnejše prijave ne zagotavljajo toplega obroka

Naši člani se lahko prijavite v google drive,

ostali pa na mail:

Plačilo štartnine je mogoče na štartu rekreativnega teka, Dom Rak, do 7.45 ure. S štartnino se krijejo stroški organizacije teka, pijača in prigrizki med tekom ter topel obrok po zaključku teka.

 

Vljudno vabljeni