NTP 9slivnica - Rezultati 9. Teka na Slivnico

9. Tek na Slivnico je pod streho. Včeraj smo v Grahovem gostili rekordnih 185 tekačev in tekačic, ki so izkusili kako mokro vreme znajo skuhati čarovnice. Močno se je vsulo tik pred štartom in tekače pralo do vrha. Tudi otroci je niso nič bolje odnesli.

Letos smo traso teka malo podaljšali in začetek prestavili pred novi gasilski dom v Grahovem. Vse o trasah in dolžinah tekov je že zapisano v RAZPISU. Novi rekord proge je postavil Marko Pintar (ŠD Sorica) 39:54. Prvič smo pripravili tri teke za osnovnošolce in zadovoljni smo, ker se jih je udeležilo 65 otrok, znova daleč največ iz OŠ Stari trg in OŠ Nova vas. Iz domače OŠ Grahovo so prišli celo štirje tekači in tekačice, ki so lahko vzor vsem ostalim na tej šoli, iz OŠ Cerknica pa en sam tekač, zahvaljujoč staršem seveda. Ravnatelje in učitelje telesne vzgoje teh šol lepo pozdravljam in še enkrat vabim, da izkoristijo NTP, saj so vsi teki za otroke brezplačni.

Še najbolj pričakovano:

Nekaj odzivov se je nabralo na Tekaškem forumu (da se ne bomo sami hvalili wink - Rezultati 9. Teka na Slivnico). Fotografije sledijo v prihodnjih dneh.

Hvala vsem, ki ste se udeležili našega teka. V kolikor imate pripombe in pobude za spremembe nam jih sporočite spodaj preko komentarjev.

Za pomoč pri izvedbi teka se člani TKD Sovica zahvaljujemo Prostovoljnemu gasilskemu društvu Grahovo, marljivim posameznikom in donatorjem:

PARTNERJI NTP 2008:  
fso%20120x60 - Rezultati 9. Teka na Slivnico Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Obcina%20Cerknica 60 - Rezultati 9. Teka na Slivnico Občina Cerknica
oron 150 - Rezultati 9. Teka na Slivnico Lokalna kabelska postaja TV Oron
VD logotip 46 - Rezultati 9. Teka na Slivnico Vrhunski dosežek, raziskovalno glasilo o vzdržljivosti, moči in kondiciji
triglav 47 - Rezultati 9. Teka na Slivnico Zavarovalnica Triglav
GO-RO Liv Go-Ro Liv d.o.o. Grahovo

Tek na Slivnico je del Notranjskega tekaškega pokala 2008.