slika.php?kategorija=5&album=38&file=dsc 8956 1 - Rezultati 10. Teka na Slivnico - NTP 2009Objavljamo rezultate desete ponovitve Teka na Slivnico. V deseto smo skoraj prebili mejo dvesto udeležencev saj je bilo vseh tekačev rekordnih 198. Mnogi so prišli že večkrat, pozdravili smo veliko novih obrazov, vseh deset tekov pa je pretekel le eden, tisti, ki si ga je izmislil in ki ga še vedno soustvarja, Milan Gornik – Lisko.

Upamo, da ste uživali v teku v lepem vremenu, ki se je moralo oddolžiti za lanski dež, ki je bil prvič gost na Teku na Slivnico. Na treh tekih, 550 m, 800 m, 2000 m se je pomerilo 85 otrok, na 9,5 km pa 113 članov in članic. Tako na štartu, kot ob progi in predvsem na vrhu je tekače spodbujala množica navijačev in pohodnikov.

Tudi tokrat smo se potrudili kot najbolj vemo in znamo in zanima nas, kako ste prireditev doživeli vi. Povejte, kar nam gre, v anonimni ANKETI.

REZULTATI:

(Če želite, da se vam rezultati odprejo v čez celo stran uporabite spodnje povezave.)
Rezultati po KATEGORIJAH, 10. Tek na Slivnico; Grahovo 1.5.2009

Rezultati ABSOLUTNO, 10. Tek na Slivnico; Grahovo 1.5.2009

Hvala vsem tekačicam, tekačem in navijačem, ki ste prišli in prireditev spremenili v dogodek! Znova ste dokazali, da lahko vsak, ki da kaj nase, priteče na vrh Slivnice.

Lepo je videti kar dvajset otrok več kot lani. Največ znova iz Loške doline in iz Blok (super ste!), iz OŠ Grahovo je prišlo 13 tekačev, kar je trikrat več, kot lani. Iz OŠ Rakek jih je bilo sedem, dva manj kot lani, OŠ Cerknica pa je povečala svoje zastopstvo za 100%, saj sta se teka udeležili (obe)dve tekačici iz te šole.

Tokrat smo izvedli še tekmovanje v kategoriji za člane društev ZVVS-SEVER (Zveza veteranov vojne za Slovenijo in Združenje policijskih veteranskih društev SEVER), kjer je tekmovalo 14 članov. Zmagali so vsi.

VSI REZULTATI desetih tekov na Slivnico so zbrani v zbirni TABELI.  Preverite, če ste del te zgodovine.

SKUPNI SEŠTEVEK ZA NTP 2009:           Absolutni seštevek           Po kategorijah (članske in otroške)

V kolikor opazite nepravilnost v rezultatih ali seštevkih nas na to čimprej opozorite – in izpolnite našo anketo.

Bi radi videli slike iz teka? Nič lažjega, pridi z mano, pokazal ti jih bom. Tu so: SLIKE. Pošlji nam še ti svoje, da bodo vse na istem mestu.

Tek je nastal v sodelovanju s PGD Grahovo in predanimi Grahovkami in Grahovci ter prijatelji in sorodniki, brez katerih Teka na Slivnico v takem obsegu ne bi bilo. Letos so nam pomagali še trije podjetniki iz Grahovega, ki so z nagradami sponzorirali vsak po en otroški tek, ki je potekal mimo njihovih hiš. Igor, Miro in Boštjan – otroci čestitajo in pozdravljajo! Sicer pa so ta tek podprli:

Obcina Cerknica 60 - Rezultati 10. Teka na Slivnico - NTP 2009   Občina Cerknica je velik podpornik športa in društev, tudi našega. Občinarji zelo radi pomagajo a bolj malo tečejo na tekih NTP. Zaenkrat icon7 - Rezultati 10. Teka na Slivnico - NTP 2009

coolpc 150 - Rezultati 10. Teka na Slivnico - NTP 2009 Če je kdo kul je to Cool PC, Fran Lhotka s.p. – take sponzorje rabimo, saj je Fran tudi sam pritekel na vrh Slivnice!

triglav 47 - Rezultati 10. Teka na Slivnico - NTP 2009 Zavarovalnica Triglav d.d.

goroliv - Rezultati 10. Teka na Slivnico - NTP 2009 GO-RO-LIV d.o.o. – urežejo kakšen navoj in tlačijo litje

alpod 150 - Rezultati 10. Teka na Slivnico - NTP 2009  Alpod d.o.o. – največji izbor parketov in vedno med sponzorji Teka na Slivnico!
  elgonova 150 - Rezultati 10. Teka na Slivnico - NTP 2009Elgo Nova d.o.o. – vse v zvezi s tresenjem “eletrike”

elgoline - Rezultati 10. Teka na Slivnico - NTP 2009   Elgo line d.o.o. – tiskana vezja

Vrstni red sponzorjev ni povezan z višino njihove pomoči niti ni garancija, da jih drugo leto ne bomo še bolj gnjavli. A anketo ste že izpolnili, da imate čas sponzorje gledat?

NASLEDNJI TEK ZA NTP 2009 je 13. Tek okoli Cerkniškega jezera, ki bo v nedeljo 7.6.2009 v Ribiškem kotu. Se vidimo!

PARTNERJI NTP 2009:  
fso%20120x60 - Rezultati 10. Teka na Slivnico - NTP 2009 Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Novolit logo - Rezultati 10. Teka na Slivnico - NTP 2009
Novolit d.o.o., Nova vas
Športna zveza Cerknica Športna zveza Cerknica je nosilec Notranjskega tekaškega pokala 2009