Drugo prireditev Notranjskega tekaškega pokala 2009 je gostilo Športno društvo Križna gora s sedmim Tekom na Križno goro. Kljub rahlemu dežju je tek uspel, saj se ga je znova udeležilo 200 tekačev in tekačic ter pohodnikov.

Križna gora ostaja priljubljena tekaška destinacija, čeprav gre za najbolj strmo pobočje v NTP – ali pa tudi zato. Da ne gre za pretežko preizkušnjo, kaže za dve tretjini večji obisk žensk in desetino večji obisk otrok. Skupaj nas je bilo 186, s pohodniki pa znova 200 udeležencev na vrhu od vremena križane gore.

Znova vas prosimo, da izpolnete anonimno anketo, poveste svoje mnenje in na ta način prispevate, da bodo tekme v NTP bolj prijazne: ANKETA <- klikni in izpolni

REZULTATI:

(Če želite, da se vam rezultati odprejo v čez celo stran uporabite spodnje povezave.)
Rezultati po KATEGORIJAH, 7. Tek na Križno goro; Lož 19.4.2009

 

Rezultati ABSOLUTNO, 7. Tek na Križno goro; Lož 19.4.2009

 

Znova so se izvrstno izkazali otroci iz osnovnih šol Nova vas in Stari trg, ki so prišli v največjem številu kljub slabemu vremenu in dolgi ter zahtevni progi. Na prihodnjih, bolj ravninskih tekih za osnovnošolce, imajo vrstniki iz drugih notranjskih šol lepo priložnost, da se izkažejo še oni. Pokažite Cerkničani, Rakovčani, Grahovci in ostali, da ste špotniki tudi vi in se pridružite tistim sošolcem, ki so že v karavani NTP.

Po teku smo bili na vrhu Križne gore postreženi s svežim sadjem, toplim čajem, vodo, čokolado, tradicionalno klobaso s kruhom in prilogami. Organizator se je letos, po lanski mokro-mrzli izkušnji, potrudil s streho, da smo se na suhem preoblekli in najedli. Na koncu so še podelili priznanja najboljšim. Drugo leto ob vsem tem manjka le še lepo vreme.

SLIKE: Znova vas vabim, da nam na info(@)drustvo-sovica.si pošljete fotografije ali z nami delite povezave do vaših spletnih albumov in jih bomo objavili.

Ne pozabite izpolniti ankete. Se vidimo na naslednjem teku za NTP 2009, ki bo 1.5.2009 ob 10:00 v Grahovem s 10. Tekom na Slivnico!

Verjetno vas bo zanimalo še Skupno TOČKOVANJE za Notranjski tekaški pokal 2009 – kategorije

Generalni sponzor 7. Teka na Križno goro je bil ROTO d.d.

 

PARTNERJI NTP 2009:  
fso%20120x60 - Rezultati 7. Teka na Križno goro - NTP 2009 Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Novolit logo - Rezultati 7. Teka na Križno goro - NTP 2009
Novolit d.o.o., Nova vas
Športna zveza Cerknica Športna zveza Cerknica je nosilec Notranjskega tekaškega pokala 2009